Οι ανοιξιάτικες πασαρέλες του 2019 ήταν γεμάτοι ψυχεδέλεια! Από τα όξινα πράσινα πουλόβερ του Marine Serre μέχρι τις neon τουαλέτες με φτερά του οίκου Gucci. Το μείγμα των ηλεκτρικών χρωμάτων και των freaky υφασμάτων μοιάζει αρχικά να μην είναι ακριβώς εύχρηστο για την καθημερινότητα. Αυτό μάλλον είναι και το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί κανείς να κάνει αυτήν την σεζόν!

Μόλις λίγες εβδομάδες από την καινούργια χρονιά και το νέον – ειδικά το πράσινο νέον – διαμορφώνεται ως η υποχρεωτική τάση της σεζόν.

Σκεφτείτε την Κένταλ Τζένερ, η οποία συνδύασε το νέον τοπ της με την αντίστοιχη σκιά ματιών ή την Μπέλα Χαντίντ, η οποία αντιστάθμισε ένα φθορίζον γιλέκο με άσπρο πουκάμισο. Δοκιμάστε μια παρόμοια εμφάνιση αναμειγνύοντας το φανταχτερό νέον χρώμα με τα ουδέτερα, ή πάρτε μαθήματα από την Άσλει Γράχαμ και κάντε το απόλυτο color blocking με κάτι εξίσου έντονο.

Ο συνδυασμός είναι βέβαιο ότι θα σας δικαιώσει – και ίσως ακόμη και να άρει τα πνεύματα σας σε αυτά τα γκρι, παγωμένα πρωινά. Για μια μικρότερη δόση χρώματος, απλά επιλέξτε ένα αξεσουάρ όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια που θα κάνει τα βήματα σας πιο… φωτεινά.

Ακολουθήστε το στο Google News