Η δύναμη της Σελίν Ντιόν δεν γνωρίζει σαφώς κανένα όριο όταν πρόκειται για υψηλές νότες και τάσεις της μόδας. Η τραγουδίστρια, η οποία έκλεψε την παράσταση πάνω από μία φορά στην πρώτη σειρά αυτή στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, έλαμψε με την παρουσία από τα μεγαλύτερα shows υψηλής ραπτικής μέχρι και το αεροδρόμιο .

Σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης μόδας Lyst, οι αναζητήσεις αυξήθηκαν κατά 45 τοις εκατό στις πρώτες 24 ώρες μετά την ανάρτηση της στο Instagram, στην οποία φορούσε μια αθλητική φόρμα με animal print κατά την άφιξη της στο Παρίσι.

Έτσι η αθλητική φόρμα από κασμίρ έγινε γρήγορα το πιο ευυπόληπτο  αντικείμενο αυτής της κατηγορίας και στη συνέχεια πωλήθηκε στο Lyst. Στην πραγματικότητα, οι πωλήσεις για το εμπορικό σήμα σημείωσαν αύξηση κατά 83% μετά την αναφορά της.

Όταν δεν έμενε άφωνη από τις δημιουργίες ή δεν έκλαιγε στην επίδειξη του οίκου Valentino, κατάφερνε αβίαστα να μονοπωλεί τα φωτογραφικά φλας με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Μην εκπλαγείτε αν την δείτε στις επόμενες εμφανίσεις της να φοράει ρούχα ήδη από την επόμενη σεζόν.

Από τις επιλογές της στο αεροδρόμιο μέχρι τις εμφανίσεις της για νυχτερινή έξοδο, φαίνεται πως το στιλ δεν την εγκαταλείπει ποτέ. Όχι μόνο ντύνεται άψογα, αλλά κάθε της εμφάνιση είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση. Από το ροζ φόρεμα, που προτίμησε για να παρακολουθήσει την παράσταση «Moulin Rouge», μέχρι το εκκεντρική ολόσωμη φόρμα που διάλεξε για νυχτερινή της έξοδο, ραμμένη από τον Alexandre Vauthier Haute Couture, μοιάζει με fashionista που διαθέτει μεγάλη εμπειρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Fascinée par la beauté du Moulin Rouge ✨- Team Céline . Fascinated by the beauty at Moulin Rouge ✨- Team Céline . . . 📸 : @dee_termined_girl & Best Image

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Céline’s night out in Paris. 🌟 #celinedion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashly/Celine_Dion_Life (@celine_dion_life) στις

Τελευταίο της στιλιστικό hit; Το παλτό από τούλι, από τον οίκο Oscar de la Renta, που με το έντονο χρώμα του και το ιδιαίτερο ύφασμα του άφησε όλους τους θαυμαστές της με ανοιχτό στόμα.

Η Σελίν Ντιόν δεν είναι μόνο ένας λαμπερός αστέρας της μόδας και των εκκεντρικών εμφανίσεων, αλλά εκπροσωπεί μια μερίδα γυναικών που δεν εκπροσωπούνται επαρκώς. Οι γυναίκες στην ηλικία των πενήντα δεν έχουν αρκετά πρότυπα, όχι μόνο στην μόδα αλλά και και σχεδόν… πουθενά. Η Σελίν Ντιόν είναι ένα success story! Μετά τον χαμό του συζύγου της,  δεν το έβαλε κάτω αλλά αποφάσισε να αλλάξει την ζωή της. Να αφοσιωθεί στον εαυτό της και να βελτιώσει την εικόνα της, είναι ακόμα νέα. Η ίδια δήλωσε: «Το κάνω αυτό για μένα. Θέλω να αισθανθώ δυνατή, όμορφη, θηλυκή και σέξι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#celinedion hit streets of #paris aflame in #oscardelarenta Image: @uzbfashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dresscodes world (@dresscodeworld) στις