Η Ντόλι Πάρτον, νικήτρια εννέα βραβείων GRAMMY, υποψήφια για δύο βραβεία Oscar, παραλήπτης του βραβείου Lifetime Achievement Academy, μουσικός, ηθοποιός αλλά και είδωλο μόδας! Η διάσημη 73χρονη τραγουδίστρια της κάουντρι είναι διάσημη για τις ενδυματολογικές της εμφανίσεις, καθώς κάθε της κοστούμι είναι ένα μικρό έργο τέχνης. Για να παρουσιάσει εικονικά κοστούμια και αξεσουάρ από το προσωπικό της αρχείο, το GRAMMY Museum παρουσιάζει με υπερηφάνεια την έκθεση:« Diamond In A Rhinestone World: The Costumes Of Dolly Parton» , η οποία θα είναι η πρώτη έκθεση που η Πάρτον είχε στις Ηνωμένες Πολιτείες εκτός του Θεματικού Πάρκο θεμάτων στο Τενεσί που είναι αφιερωμένο στην ζωή της.

Η έκθεση θα ανοίξει στις 4 Φεβρουαρίου, όπου η Πάρτον θα συζητήσει μέσω των εκθεμάτων, την ιστορία πίσω από αυτά τα κοστούμια στο Θέατρο Clive Davis του. Η έκθεση ανοίγει στο κοινό στις 5 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Μαρτίου. Επιπλέον, η Πάρτον θα τιμηθεί στο φεστιβάλ MusiCares, ως Πρόσωπο της Χρονιάς την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Did you know? @MusiCares will honor #DollyParton as Person of the Year on February 8 🎶 Happy birthday, Dolly!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRAMMY Museum (@grammymuseum) στις

«Πιθανότατα να έχω αποκτήσει χιλιάδες φορέματα από όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε η Πάρτον. «Μου ήταν δύσκολο να διαλέξω τα αγαπημένα μου κομμάτια, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που τα ρούχα μου θα συμπεριληφθούν σε μια τόσο μεγάλη έκθεση. Δεν μπορώ να περιμένω να τα δω στο Μουσείο GRAMMY! ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Startin’ Feb. 4th you’ll be able to see some of my favorite outfits from over the years at my new exhibit, Diamond in a Rhinestone World, at the @grammymuseum! Bring your sunglasses because the bling is blinding 😂 💎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton) στις

Αυτή η έκθεση καταγράφει το καλλιτεχνικό πνεύμα της Ντόλι Πάρτον μέσα από μερικά από τα πιο αγαπημένα ρούχα της, τα οποία έχουν «πρωταγωνιστήσει» σε αξεπέραστα εξώφυλλα δίσκων της, μουσικά βίντεο και ζωντανές εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sparkle, fringe, red glitter… this dress had it all. Now where did I put it?? 🤔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton) στις

«Είναι απερίγραπτη τιμή να παρουσιάσουμε τις καλύτερες εμφανίσεις της Ντόλι Πάρτον και την πρώτη έκθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες έξω από το Dollywood στο Μουσείο GRAMMY», δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου Michael Sticka. «Η εμφάνιση αυτών των εξαιρετικών κοστουμιών και κομματιών θα σας ταξιδέψει στην καριέρα της,  που διαρκεί δεκαετίες από μια καλλιτέχνη που είναι τόσο αγαπητή όσο και πρωτοποριακή. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην Ντόλι που μας άφησε να φιλοξενήσουμε μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα και καινοτόμα ρούχα στην ιστορία της μουσικής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I thank my lucky stars the tin cans and tobacco sticks I used for microphones as a child turned into real ones, and that my audiences weren’t always just the ducks, dogs and neighbor’s kids. 😄 😍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton) στις

Και μπορεί «να είναι πολύ ακριβό, να δείχνεις τόσο φτηνή», όπως έχει η ίδια δηλώσει, αλλά σίγουρα θέλει και πολλά κότσια!