Κριός

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες. Μην αμελήσετε οικονομικές υποχρεώσεις, προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς και χρωστούμενα.

Ταύρος

Μια νέα υποχρέωση! Σήμερα στον οικογενειακό και εργασιακό τομέα θα επωμιστείτε μια νέα ευθύνη, που θα σας προσφέρει πολλές γνωριμίες και αναγνώριση.

Δίδυμοι

Παραδεχτείτε το σφάλμα σας. Αν πιστεύετε πως έχετε παρεξηγηθεί σε μια συζήτηση και κάποιοι σας βλέπουν με μισό μάτι, τότε μιλήστε μαζί τους και ξεκαθαρίστε την θέση σας.

Καρκίνος

Μην φορτώνετε τα άγχη σας σε άλλους. Τα ψέματα τελείωσαν πρέπει να σταματήσετε να επιφορτίζετε τους άλλους με τα δικά σας άγχη. Μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στους άλλους, επειδή αρνείστε να δείτε την αλήθεια.

Λέων

Μην σκέφτεστε μόνο το κέρδος σας. Αλλάξτε προτεραιότητες και μην είστε απόλυτοι ως προς τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Δεν είναι μόνο τα χρήματα αυτά που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Παρθένος

Έγνοιες και άγχη. Σήμερα θα δώσετε την εντύπωση ενός απόμακρου και αντικοινωνικού ανθρώπου, καθώς όλη την μέρα σκέφτεστε τις υποχρεώσεις που πρέπει να φέρετε εις πέρας.

Ζυγός

Όνειρα και φιλοδοξίες. Αν θέλετε να υλοποιήσετε νέα σχέδια και στόχους, τότε οπλιστείτε με θάρρος και σχεδιάστε ένα οργανωμένο πλάνο.

Σκορπιός

Υπερβολικοί Σκορπιοί. Η υπερβολή είναι στο αίμα σας, όμως μην αφήνετε αυτό το χαρακτηριστικό σας να σας χαλάει την μέρα και την σχέση σας με κοντινά σας άτομα.

Τοξότης

Όχι άλλη καταπίεση. Μην αφήσετε άτομα κοντινά σας να καταχραστούν την καλοσύνη σας.

Αιγόκερως

Κομπλιμέντα. Σήμερα οι συνάδελφοι σας θα σας πριμοδοτήσουν με καλά λόγια και κομπλιμέντα για της δουλειά σας.

Υδροχόος

Επαφές! Κατάλληλη μέρα για επαφές με το εξωτερικό και νέους ανθρώπους. Μην απογοητευτείτε αν οι επαφές γίνουν με καθυστέρηση ή με εμπόδια.

Ιχθύς

Οι συνθήκες εργασίας σας μοιάζουν να βελτιώνονται αισθητά. Πάρτε μια πρώτη ανάσα ευχαρίστησης και προσπαθήστε να παραμείνετε μέσα στο θετικό κλίμα.