Η ισορροπημένη διατροφή δεν αρκεί για να αποκτήσετε ένα καλλίγραμμο σώμα και η Βάσω Λασκαράκη το γνωρίζει καλά αυτό.

Σε ηλικία 39 ετών και έχοντας φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, η γλυκιά ηθοποιός καταφέρνει να διατηρεί μια άψογη σιλουέτα, συνδυάζοντας τη σωστή διατροφή με τακτική άσκηση.

View this post on Instagram

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) on

Η Βάσω Λασκαράκη ξεκίνησε να γυμνάζεται συστηματικά, επιλέγοντας ως μέθοδο γυμναστικής το μποξ.

Το μποξ απαιτεί έναν ορισμένο βαθμό φυσικής κατάστασης: ταχύτητα, δύναμη, ευελιξία, συντονισμό χεριών-ματιών, αντοχή και πολλά άλλα. Ευτυχώς, όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να καλλιεργηθούν και να αφομοιωθούν με υπομονή, προσπάθεια και ιδρώτα.

Το μποξ όχι μόνο τονώνει τους μυς, αλλά παράλληλα σας βοηθάει να κάψετε έναν σημαντικό αριθμό θερμίδων, περίπου 727 θερμίδες σε μία μονόωρη προπόνηση.

Αν δεν είστε λάτρης της γυμναστικής, το μποξ πιθανότατα θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη, αφού θα κρατήσει τον καρδιακό ρυθμό σας σε υψηλό επίπεδο, χωρίς να χρειάζεται μια συνειδητή προσπάθεια εκ μέρους σας να γυμναστείτε σκληρότερα.

Αν δεν έχετε πειστεί να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Βάσως Λασκαράκη, έχετε υπόψιν ότι το μποξ σάς επιτρέπει να εκτονώσετε κάθε ένταση και θυμό, με αποτέλεσμα να επιστρέφετε σπίτι σας με ένα μεγάλο χαμόγελο.

View this post on Instagram

A post shared by ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) on