Διάσημοι σχεδιαστές, μοντέλα και προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας σε όλο τον κόσμο, απέτισαν φόρο τιμής στην ιδιοφυΐα του Καρλ Λάγκερφελντ, αποχαιρετώντας τον με το δικό τους τρόπο.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 85 ετών, έπειτα από ασθένεια που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες, και έπειτα από 50 και πλέον χρόνια στην κορυφή της γαλλικής και της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας.

Έτσι και η διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο κούκλα Barbie αποχαιρέτησε τον διάσημο σχεδιαστή με μια ανάρτηση στο instagram. «Μνημονεύουμε το απόλυτο είδωλο, τον Καρλ Λάγκερφλεντ, του οποίου η κληρονομιά θα συνεχίσει να εμπνέει και την επόμενη γενιά. ❤️ Αυτήν την φωτογραφία της Barbie, την είχε φωτογραφήσει ο ίδιος ο Καρλ».

Στην φωτογραφία διακρίνουμε την κούκλα ντυμένη στο στιλ του Λάγκερφελντ. Μαύρο κοστούμι, μεγάλα μαύρα γυαλιά και λευκά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Remembering the ultimate icon, Karl Lagerfeld, whose legacy will continue to inspire the next generation. ❤️ Self-portrait with #Barbie shot by Karl himself.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@barbie) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So, @karllagerfeld, what’s black & white and chic all over? #BarbieLagerfeld. Video by @netaporter. #pfw #barbie #BarbieStyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie® (@barbiestyle) στις