Κριός

Επαγγελματικός θρίαμβος! Σήμερα θα ξεχωρίσετε εύκολα στο γραφείο. Μπορεί να χρειαστεί αρκετό κόπο, αλλά η προσπάθεια σας θα ανταμειφθεί.

Ταύρος

Μείνετε ήσυχοι και γαλήνιοι. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν έξαλλους ή να αντιδράτε περίεργα.

Δίδυμοι

Σήμερα μια αγορά θα σας ικανοποιήσει αρκετά, αργότερα όμως θα δείτε πως δεν είναι κατάλληλη εποχή για μεγάλα έξοδα. Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

Καρκίνος

Αφιερώστε την μέρα στην ευεξία σας. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο μετά το απόγευμα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

Λέων

Αν αλλάξετε στρατηγική και γίνετε πιο ελαστικοί στην συμπεριφορά σας θα δείτε πως οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα αλλάξουν προς όφελος σας.

Παρθένος

Μην πάρετε θέση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα, το οποίο μπορεί να προκύψει σήμερα. Το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε μπλεγμένος δίχως να φταίτε.

Ζυγός

Μελαγχολική μέρα. Στα ερωτικά σας, τα πράγματα είναι κάπως… χλιαρά! Δεν θα έχετε την αντίδραση που θα θέλατε από τον σύντροφο σας.

Σκορπιός

Πουλήστε τον εαυτό σας. Ιδανική μέρα για να διαφημιστείτε και να δείξετε τα ταλέντα σας.

Τοξότης

Ιδανική μέρα για να ενεργήσετε προς όφελος σας. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία και το φλεγματικό σας χιούμορ και ζητήστε όποια χάρη θέλετε. Όλοι θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

Αιγόκερως

Ρεαλισμός. Μην στηρίζεστε στα λόγια των άλλων, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε ξεκρέμαστοι.

Υδροχόος

Βρείτε χρόνο για εσάς. Αναζητήστε ουσιαστικό χρόνο για τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε.

Ιχθύς

Η μέρα θέλει λεπτούς χειρισμούς σε οικογενειακά ζητήματα. Θα πρέπει να πάρετε θέση πάνω σε έναν οικογενειακό καυγά, κάντε το με ευγένεια και αντικειμενικότητα.