Πραγματικά ανεκτίμητα για την υγεία μας είναι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αφού η υγεία κάθε συστήματος, κάθε οργάνου, ακόμη και κάθε κυττάρου του σώματός μας εξαρτάται απολύτως από την επαρκή παρουσία τους.
Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα ωμέγα-3; Μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στα φυτικά ωμέγα-3; Είναι προάγγελος συγκεκριμένων ασθενειών τα χαμηλά επίπεδα ω-3 στο αίμα μας;
Αυτά και πολλά άλλα θέματα θα αναπτύξει ο εξειδικευμένος στη μελέτη και έρευνα των ω-3 διακεκριμένος Αμερικανός Καθηγητής Dr. William S. Harris, Research Professor at Sanford School of Medicine, University of South Dakota, USA.
Θα ακολουθήσει ο γνωστός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD Δημήτρης Γρηγοράκης, Διδάκτορας και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, που θα ομιλήσει για τα γνωστά και άγνωστα οφέλη του μουρουνέλαιου, μια εξαιρετική φυσική πηγή των ω-3 και των βιταμινών D και A.
Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ., στο:
Divani Apollon Palace & Thalasso
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη 166 71, Ελλάδα, Τηλέφωνο +30 210 8911100
10, Ag. Nikolaou & Iliou Str. 166 71 Vouliagmeni – GREECE, Tel. : +30 210 8911100
Για τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε με το 210 81 00 008 ή στο email b.kelaidi@apolloniannutrition.gr