Όπως σας έχουμε γράψει και άλλες φορές, κάθε προϊόν έχει διπλή λειτουργία. Για παράδειγμα, το κραγιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ρουζ ή η μπεζ σκιά ματιών ως highlighter.

Στην ίδια λογική, η κρέμα ματιών σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη, αφού το δέρμα και στις δύο περιοχές είναι ευαίσθητο και λεπτό. Έτσι, μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα ματιών σας και στα χείλη χωρίς φόβο.

Οι περιοχές των ματιών και των χειλιών είναι οι πρώτες που τείνουν να εμφανίζουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επίσης, τα χείλη μας δεν έχουν τους σμηγματογόνους αδένες που κρατούν το υπόλοιπο πρόσωπό μας ενυδατωμένο. Σε αυτό ακριβώς βοηθάει η κρέμα ματιών, η οποία είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά για να ενυδατώνει βαθιά, να αυξάνει τον όγκο, να βελτιώνει την όψη, να απαλύνει και να γεμίζει τις γραμμές.

Ειδικά οι κρέμες ματιών με υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικές για τη βαθιά ενυδάτωση των χειλιών σας. Προσφέρουν στο δέρμα σας όλη την ενυδάτωση που χρειάζεται και τη μεταφέρουν στην επιφάνειά του.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε την κρέμα ματιών στα χείλη σας

*Σαν βάση: Προτού απλώσετε το κραγιόν σας, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κρέμας ματιών στα χείλη σας, έτσι ώστε να τα ενυδατώσετε

*Σαν μάσκα: Αφού ξεβαφτείτε, απλώστε μια γενναία ποσότητα κρέμας ματιών στα χείλη σας και αφήστε τη να δράσει κατά τη διάρκεια του ύπνου σας

Αν πάλι δεν έχετε πειστεί, εφαρμόστε απλώς μια μικρή ποσότητα κρέμας ματιών στο άνω χείλος σας και στις ρυτίδες έκφρασης όταν απλώνετε την κρέμα στα μάτια σας και μακροπρόθεσμα θα δείτε διαφορά.

Ακολουθήστε το στο Google News