Ο 52χρονος διάσημος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ το 2018 παντρεύτηκε την Τίνα Κιουνάκι, ενώ πρόσφατα καλωσόρισαν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βενσάν Κασέλ καθώς 10 μήνες μετά τον γάμο του με την 22χρονη καλλονή Τίνα Κιουνάκι έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς!

Ο 52χρονος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, και η σύζυγός του, ζουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους αφού την Παρασκευή, στον κόσμο ήρθε το πρώτο τους παιδάκι.

Ο διάσημος Γάλλλος ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση με ένα post στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου δείχνει έναν καταρράκτη στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου ενώ ο Κασέλ αποκάλυψε και το όνομα του παιδιού τους.

Συγκεριμένα στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία ο Βενσάν Κασέλ έγραψε: «Η Amazonie γεννήθηκε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Βενσάν Κασέλ με την οποία ανακοίνωσε την χαρμόσυνη είδηση:

https://www.instagram.com/p/BwcWJ2rgmrN/

Ο Βενσάν Κασέλ αποφάσισε το 2013 να ρίξει τίτλους τέλους στον γάμο του με την Μπελούτσι, ύστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας. Η φθορά στη σχέση του ζευγαριού ήταν αναπόφευκτη, και το διαζύγιο ήλθε ως φυσικό επακόλουθο πριν από μία τριετία.

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός λίγο καιρό αργότερα ξεπέρασε το χωρισμό του, όταν στη ζωή του μπήκε η αιθέρια ύπαρξη με καταγωγή από τη Σικελία, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης  στο γάμο τους που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2018 στο δημαρχείο του Μπιτάρ στη νοτιοδυτική Γαλλία.

https://www.instagram.com/p/BsI725oAAkC/