Η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο. Σημασία έχουν οι εμπειρίες, οι στιγμές που γελάσατε δυνατά, κλάψατε από συγκίνηση και περηφάνια, πετύχατε τους στόχους σας έπειτα από σκληρή δουλειά και απόλυτη συγκέντρωση.

Το πρόσωπό σας αντικατοπτρίζει αυτή ακριβώς τη δυναμική και γεμάτη ενέργεια ζωή. Ακόμα και αν με το πέρασμα του χρόνου οι αλλαγές στην επιδερμίδα είναι αναπόφευκτες.

Το δέρμα έχει την τάση να γίνεται πιο θαμπό και χαλαρό ενώ οι ρυτίδες πιο έντονες. Γι’ αυτό και η σωστή φροντίδα του προσώπου σας πρέπει να είναι προτεραιότητα. Και ιδανικά να ακολουθείτε μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς από νωρίς. Γιατί, για ένα λαμπερό πρόσωπο δεν παίζει ρόλο μόνο η ηλικία αλλά κυρίως το πόσο το φροντίζετε και είναι ο τρόπος ζωής που ακολουθείτε.

Τι μπορείτε να κάνετε για να προστατέψετε την επιδερμίδα σας

Προστασία από τον ήλιο. Το μεγαλύτερο μέρος των ρυτίδων προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο. Επομένως, είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού όλο το χρόνο, ιδιαίτερα στο πρόσωπο, τον λαιμό και τα χέρια.

• Διακοπή καπνίσματος. Εκτός των άλλων, το κάπνισμα επιτείνει τη διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, προκαλώντας πρόωρες ρυτίδες.

• Επαρκής ύπνος. Ο ύπνος έχει την ιδιότητα να «θρέφει» το δέρμα, ενώ αν δεν κοιμάστε αρκετά, μειώνεται ο ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων. Είναι καλύτερα να κοιμάστε ανάσκελα, αφού το μαξιλάρι πιέζει το πρόσωπό σας και μακροπρόθεσμα δημιουργούνται ρυτίδες ύπνου. Αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε ανάσκελα, προτιμήστε μία μεταξωτή μαξιλαροθήκη, η οποία είναι απαλή.

• Σωστή διατροφή. Βασική προϋπόθεση για νεανικό δέρμα είναι η κατάλληλη διατροφή. Τα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και Ε, τα φλαβονοειδή, οι κατεχίνες, το β-καροτένιο, τα ω-3 λιπαρά οξέα, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ο ψευδάργυρος δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σας. Φυσικά, είναι σημαντική ενυδάτωση του οργανισμού, προκειμένου να διατηρήσετε υγιές δέρμα, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε πάντα μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό.

• Ντεμακιγιάζ. Ο καθαρισμός της επιδερμίδας από το μακιγιάζ, τους ρύπους και το καυσαέριο είναι απαραίτητος. Φροντίστε να καθαρίζετε πάντα το πρόσωπό σας πριν κοιμηθείτε, ώστε να αναπνέει ελεύθερα και να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ανανέωση των κυττάρων.

Πώς θα αναδείξετε τη νεότητά σας

Μην εστιάζετε στην ηλικία σας. Φροντίστε να αναδείξετε τη νεότητά σας, αποτυπώνοντας το πάθος σας σε κάθε επιλογή σας.

H NIVEA, με εργαστηριακή εμπειρία πάνω από 100 χρόνια στην περιποίηση της επιδερμίδας, δίνει τη λύση με την επαναστατική σειρά NIVEA Cellular Filler, η οποία ενεργοποιεί εκ νέου την δύναμη που κρύβουν μέσα τους τα κύτταρα της επιδερμίδας σας.

Η ανανεωμένη σειρά NIVEA Cellular Filler περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων περιποίησης: την κρέμα ημέρας, η οποία κυκλοφορεί με δείκτη προστασίας SPF 15 αλλά και SPF 30, την κρέμα νύχτας, Θεραπεία Ματιών αλλά και τον ορό Αναπλήρωσης.

Πώς δουλεύει;

Αξιοποιώντας την δύναμη που κρύβετε μέσα σας!

Η ενισχυμένη σύνθεσή της περιέχει ένα σύμπλεγμα κυτταρικά ενεργών συστατικών, συμβατών με την επιδερμίδα, που ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου στα κύτταρα της επιδερμίδας – μια διαδικασία που με το πέρασμα των χρόνων αρχίζει και φθίνει-, κάνοντάς τη να φαίνεται πιο σφριγηλή ενώ ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Λίγα λόγια για τα συστατικά:

• Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ): Θεμελιώδες στοιχείο της επιδερμίδας. Βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς και στις αρθρώσεις και είναι υδρόφιλο σε πολύ μεγάλο βαθμό, που σημαίνει ότι μπορεί να συγκρατήσει ποσότητα νερού έως και 1000 φορές το βάρος του. Αυτή του η ιδιότητα το κάνει ρυθμιστή της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Με την πάροδο των χρόνων, η συγκέντρωση Υαλουρονικού Οξέος στον οργανισμό μειώνεται κάτι που αποτυπώνεται στην επιδερμίδα προκαλώντας χαλάρωση και εμφάνιση ρυτίδων.

• Κολλαγόνο: Πρωτεΐνη απαραίτητη για τη δομή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το κολλαγόνο συμβάλει στη στήριξη των ιστών της επιδερμίδας και τους προσφέρει δύναμη και ζωτικότητα. Η μείωσή του οδηγεί σε αποσταθεροποίηση των δομών της επιδερμίδας και στη δημιουργία ρυτίδων.

Εμφανή αποτελέσματα

Η αποτελεσματικότητα της NIVEA Cellular Filler είναι εμφανής με συστηματική χρήση 4 εβδομάδων. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές «γεμίζουν» και το πρόσωπό σας δείχνει λείο.

Η σφριγηλότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται, ενώ αισθητή είναι και η σύσφιξη, καθώς θα δείτε τα σημάδια χαλαρότητας σε σημεία όπως το περίγραμμα και ο λαιμός να μειώνονται.

Παράλληλα, χάρη στους δείκτες προστασίας SPF η NIVEA Cellular Filler σας προστατεύει από την φωτογήρανση και το σχηματισμό δερματικών κηλίδων, κάτι το οποίο είναι ακόμη πιο σημαντικό κατά την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Η NIVEA αναπτύσσει συνθέσεις που υποστηρίζουν τις βιολογικές διεργασίες, με φόρμουλες εμπνευσμένες από την κυτταρική δομή της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας συστατικά που ήδη υπάρχουν στον ανθρώπινο οργανισμό και συνθέσεις που αναδεικνύουν τη φυσική υγεία του προσώπου.

«Τα 50 είναι μόνο η αρχή»

Δεν είναι τυχαίο ότι το πρόσωπο της σειράς είναι η πανέμορφη Monica Bellucci, που σε ηλικία 54 ετών παραμένει το ίδιο λαμπερή, έχοντας κάνει την ηλικία της, όπλο της.

«Τα 50 είναι μόνο η αρχή». Σε μια αποκλειστική συνέντευξή της, η Monica Bellucci υποστηρίζει ότι οι γυναίκες στα 50 εκπέμπουν μια πιο ενδιαφέρουσα θηλυκότητα και ότι η εμπειρία της ζωής τους μετουσιώνεται σε ένα νέο είδος ομορφιάς.

Η NIVEA, λοιπόν, σας καλεί να αγαπήσετε την ηλικία σας! Γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της γυναικείας επιδερμίδας σε κάθε ηλικία, κάθε προϊόν που δημιουργεί έχει σκοπό να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα με την επιδερμίδα σας απαντώντας σε κάθε σας ανάγκη.