Η 45χρονη, κουβανικής καταγωγής ηθοποιός είχε πάντα υπέροχα μαλλιά. Η Εύα Μέντες είναι καστανομάλλα από τις αρχές του ’90, ενώ αρκετές φορές έχει τολμήσει μερικές μελί ανταύγειες, οι οποίες την κολάκευαν πολύ.

Πρόσφατα, η σύζυγος του Ράιαν Γκόσλινγκ και μητέρα των δύο παιδιών του, αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της για το καλοκαίρι.

Την αποκάλυψη του νέου της hair look έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν θετικά την αλλαγή.

Ο κομμωτής της σταρ, Mikey Lorenzano, δήλωσε ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα χρώμα φωτεινό και φρέσκο, το οποίο να λάμπει στο φως του καλοκαιρινού ήλιου. Κρίνοντας από τη φωτογραφία της Μέντες, σίγουρα το πέτυχε!

https://www.instagram.com/p/BwNbPckBSsV/

Η ηθοποιός έκανε μερικές κόκκινες  ανταύγειες στα καστανά μαλλιά της, οι οποίες θυμίζουν το χρώμα της φράουλας.

Αν είστε κι εσείς καστανομάλλα και θέλετε να κάνετε μια μικρή ανανέωση στην εμφάνισή σας, είναι μια καλή ιδέα να ακολουθήσετε το παράδειγμα της σταρ.

Οι ανταύγειες φωτίζουν το πρόσωπο, δε χρειάζονται συχνή ανανέωση και είναι άκρως καλοκαιρινές. Έτσι, αποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο να αναβαθμίσετε το χρώμα των μαλλιών σας, ενώ δε θα δείχνετε ατημέλητη καθώς το μαλλί σας μακραίνει.