Σε ηλικία 49 ετών και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, διαθέτει ένα από τα πιο καυτά κορμιά της παγκόσμιας showbiz.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κόβει την ανάσα με τους γραμμωμένους κοιλιακούς της και μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς καταφέρνει να έχει μια τόσο καλλίγραμμη κοιλιά.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Μάθαμε, λοιπόν, και σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά της εκρηκτικής σταρ για τέλειους κοιλιακούς.

1. Έκοψε τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη

Η Λόπεζ ακολουθεί μια δίαιτα χωρίς υδατάνθρακες και χωρίς ζάχαρη για να «επαναφέρει» το σώμα της.

«Κατά την πρώτη και δεύτερη ημέρα συνειδητοποιείς ότι είσαι εθισμένος στη ζάχαρη. Είναι σαν ναρκωτικό», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η  Λόπεζ.

«Τώρα όταν τρώω ένα φρούτο ανά 10 ημέρες, μου φαίνεται τόσο νόστιμο όσο ένα παγωτό.»

Ενώ μια τέτοια πρόκληση συνήθως αφορά τα προστιθέμενα σάκχαρα, η τραγουδίστρια έφτασε στο σημείο να κόψει ακόμη και φρούτα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, όπως μπανάνες, σταφύλια και πορτοκάλια.

2. Πίνει πολύ νερό 

«Πίνει τουλάχιστον επτά ποτήρια νερό την ημέρα, ξεκινώντας με ένα ποτήρι νερό με ​​λεμόνι κάθε πρωί», δήλωσε ο προσωπικός της γυμναστής, Ντοντ Ρομέρο.

Το νερό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την απόκτηση γυμνασμένων κοιλιακών. Η διασφάλιση της βέλτιστης ενυδάτωσης εμποδίζει το σώμα να συγκρατεί νερό και να είναι πρησμένο και φουσκωμένο.

3. Εκτελεί προγράμματα HIIT

Η Υψηλής Εντασης Διαλείπουσα (ή διαλειμματική) Προπόνηση (HIIT) αυξάνει σημαντικά τον μεταβολικό ρυθμό και βοηθάει στη σύντομη απόκτηση ενός γραμμωμένου σώματος.

Η JLo είναι μεγάλη φαν αυτού του είδους προπόνησης και ακολουθεί προγράμματα που συνήθως περιλαμβάνουν ασκήσεις kickboxing, lunges και burpees για να γυμνάσει πραγματικά την κοιλιά της.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

4. Κάνει 90λεπτες προπονήσεις ενδυνάμωσης

Πέρα από τις HIIT, η Λόπεζ σμιλεύει την κοιλιά της με προγράμματα ενδυνάμωσης ολόκληρου του σώματος.

Όταν γίνεται σωστά, ακόμη και μια προπόνηση για όλο το σώμα στοχεύει στους μυς της κοιλιάς, αφού ενεργοποιείται ο πυρήνας ανά πάσα στιγμή.

5. Έχει έναν φίλο για προπόνηση

Παρόλο που η προπόνηση με έναν φίλο μπορεί να μην είναι απαραίτητη προϋπόθεση για six-pack, το να έχετε κάποιον που σας παρακινεί να ιδρώσετε μαζί, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τον στόχο σας. Στην περίπτωση της JLo, είναι ο αρραβωνιαστικός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

https://www.instagram.com/p/Bu6i-pfAE43/