Η άνοιξη έφτασε για τα καλά, όλη η φύση αλλάζει, ομορφαίνει και γεμίζει χρώματα. Και βέβαια οι άνθρωποι δεν αποτελούμε εξαίρεση. Λιγότερα ρούχα, σε πιο έντονα χρώματα, καλύτερη διάθεση και ένα αίσθημα ευφορίας θα τονώσουν την επιθυμία μας για μια βόλτα στη φύση, για κοινωνικοποίηση, αλλά και για πιο συστηματική φροντίδα και ανανέωση του εαυτού μας.

Έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής μας, βάζοντας στόχους ρεαλιστικούς και εφικτούς. Θυμηθείτε ότι μικρές, σωστές και σταθερές αλλαγές, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων Fytro μας προσφέρει τη δυνατότητα να ετοιμάζουμε γευστικά, ανάλαφρα γεύματα για όλες τις ώρες της ημέρας, εξασφαλίζοντας στον οργανισμό μας θρεπτικά συστατικά και επάρκεια φυτικών ινών, χωρίς να τον επιβαρύνουμε με πολλές θερμίδες και λιπαρά.

Να μερικές ιδέες πώς μπορούμε εύκολα και απολαυστικά να αλλάξουμε τη διατροφή μας:

Δεν παραλείπουμε το πρωινό: Μπορούμε να δοκιμάσουμε τα Δημητριακά Fytro, πλούσια σε φυτικές ίνες, για ένα θρεπτικό και δυναμωτικό πρωινό. Επιλέγουμε Fytro με Νιφάδες Βρώμης ή Πίτυρο Βρώμης και ένα ποτήρι με Ρόφημα Αμυγδάλου για ένα ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας!

Τα υγιεινά σνακ μας χορταίνουν και μας βοηθούν να μην υποκύπτουμε στους πειρασμούς: Αν θέλουμε κάτι γλυκό αλλά χωρίς ζάχαρη οι Μαρμελάδες Fytro αποτελούν μια τέλεια επιλογή! Αν πάλι θέλουμε κάτι χορταστικό, γλυκό και ελαφρύ οι  Ρυζογκοφρέτες Fytro με γιαούρτι και γεύση πορτοκάλι ή με Σοκολάτα θα μας δώσουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Γευματίζουμε ελαφριά: Επιλέγουμε Σπαγγέτι Silueta Fytro ή συνοδεύουμε το κυρίως πιάτο μας με Ρύζι με φλοιό Fytro ή Πλιγούρι Fytro. Οι σαλάτες με Κινόα Fytro θα μας χορτάσουν και θα μας ενθουσιάσουν. Εναλλακτικά δοκιμάζουμε τα Προϊόντα Σόγιας Fytro για ακόμα πιο πλούσια γεύση, ιδανική πηγή πρωτεϊνών ακόμα και για χορτοφάγους αλλά και για όσους αποφεύγουν τις ζωικές πρωτεΐνες.

Για τον καφέ ή το τσάι αλλά και τα γλυκίσματά μας: Προτιμάμε Μαύρη Ζάχαρη ή Ακατέργαστη Καστανή Ζάχαρη Fytro για γλυκές και πιο υγιεινές γεύσεις. Εναλλακτικά διαλέγουμε Φρουκτόζη Fytro και απολαμβάνουμε την ίδια γλυκύτητα με λιγότερες θερμίδες.

Τέλος, σημαντικό στην επιτυχία της διατροφής είναι και η αλλαγή του καθιστικού τρόπου ζωής μέσα από την υιοθέτηση καθημερινής σωματικής άσκησης. Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσουμε να ασκούμαστε. 20’ περπάτημα καθημερινά αρκούν για αρχή.