Λαμπερή όπως πάντα η Celine Dion εμφανίστηκε στο ολοκαίνουργιο Carpool Karaoke με τον James Corden και πραγματικά αυτό το επεισόδιο θα μας μείνει αξέχαστο!

Η διάσημη εκπομπή έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλά μεγάλα ονόματα, η εμφάνιση όμως της Celine Dion ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

https://www.instagram.com/p/BxquEKCIAEq/

Γνωστό είναι το χιούμορ του οικοδεσπότη της εκπομπής αλλά με εξίσου χιουμοριστική διάθεση είδαμε και την εξαιρετικά ταλαντούχα Celine.

Ο James Corden μιας και δεν ξέρει τους δρόμους του Las Vegas αποφάσισε να καλέσει κάποιον ειδικό και ποια άλλη θα μπορούσε να είναι πέρα από την Celine Dion. Πριν ακόμα όμως ξεκινήσουν την περιήγησή τους ο παρουσιαστής θυμήθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε βενζίνη και έσπευσε αμέσως να το γεμίσει.

https://www.instagram.com/p/Bxpl_ifH1QY/

Ζήτησε στη συνέχεια από την ταλαντούχα τραγουδίστρια, να δώσει μία πιο δραματική νότα στο πασίγνωστο παιδικό τραγούδι «Baby shark» και εκείνη όπως ήταν φυσικό έπραξε αναλόγως.

https://www.instagram.com/p/Bxur1ORnc7X/

Η Celine Dion μας χάρισε απλόχερα μερικά στιγμιότυπα που τραγουδά τις μεγαλύτερες της επιτυχίες αλλά η γενναιοδωρία της δεν περιορίστηκε σε αυτά. Σε ανυποψίαστους περαστικούς χάρισε 3 από τα αγαπημένα ζευγάρια παπούτσια, αφήνοντας τους άναυδους.

Το καλύτερο όμως, Celine Dion και James Corden μας το άφησαν για το τέλος!

https://www.instagram.com/p/Bxtlz96AoLr/

Όπως καταλαβαίνετε, παρουσιαστής και καλεσμένη μάς χάρισαν μία καταπληκτική ερμηνεία του iconic «My Heart Will Go On».

https://www.instagram.com/p/BxvGdcnDiAT/

Η Celine στον ρόλο της Rose και ο James στο ρόλο του Jack, έδωσαν μια ερμηνεία σε μια κινητή πλατφόρμα στη μέση ενός τεράστιου συντριβανιού, μαγνητίζοντας τα βλέμματα δεκάδων περαστικών.