Η Kendall Jener, μέλος της πασίγνωστης οικογένειας Kardashian – Jenner, έχει κρατήσει κατά καιρούς την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε αντίθεση με τις αδερφές της.

View this post on Instagram

throwback

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Το καλλίγραμμο μοντέλο προτιμά να τραβά τα βλέμματα όχι τόσο για τους έρωτες της ζωής της, αλλά για τις φωτογραφίσεις, τις διαφημίσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με την καριέρα της ως μοντέλο.

Σε πρόσφατη όμως συνέντευξή της στη Vogue Australia ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε ό,τι αφορά τον γάμο.

Στα πολλά δημοσιεύματα που κατά καιρούς κάνουν λόγο για γάμο του 23χρονο μοντέλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ben Simmons, η Kendall Jenner απάντησε ξεκαθάρα.

«Είμαι πολύ νέα και αυτήν τη στιγμή νιώθω ότι οι σχέσεις δεν είναι πάντα τόσο σίγουρες και δε θέλω να δώσω τόση πολλή προσοχή σε κάτι, αν κάτι δεν είναι σίγουρο μακροπρόθεσμα. Η σχέση πρέπει να είναι μόνο μεταξύ δύο ανθρώπων και τη στιγμή που την κάνεις δουλειά όλου του κόσμου αρχίζει να κλονίζεται η σχέση. Μόλις μπει ο κόσμος (στη σχέση), αφήνεις όλες αυτές τις γνώμες να περάσουν μέσα στη σχέση σου, και δε νομίζω ότι αυτό είναι δίκαιο», δήλωσε.

Απάντησε όμως και στο μεγαλύτερο ερώτημα των ημερών, σχετικά με τον αν παντρεύεται: «Μπορεί. Σίγουρα όχι τώρα, αλλά μπορεί μια μέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: