* Μεγάλο αφιέρωμα: τα μπέργκερ του καλοκαιριού

6 μοναδικές προτάσεις με κρέας, ψάρι, ή vegan!

Μαθαίνουμε τα μυστικά του μοσχαρίσιου μπέργκερ, βήμα-βήμα.

Το παραλλάσσουμε -προσθέτουμε μια «δική» μας δροσερή σαλάτα με γιαούρτι και σπιτική πίκλα από φρέσκα αγγουράκια. Δοκιμάζουμε και άλλες εκδοχές χρησιμοποιώντας όχι μόνο διαφορετικά κρέατα, π.χ. κόκορα ή πρόβατο, αλλά και ψάρι και μια παραλλαγή για τους vegan.

Ολα αυτά τα συνοδεύουμε με λαχανικά και μυρωδικά εποχής και για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα αποκλείουμε  -λόγω θέρους- το τυρί και τα αλλαντικά.

Ακόμη,

* Φτιάχνουμε σούσι στο σπίτι!

Ενας αναλυτικός οδηγός από τον Στάθη Χρηστίδη, σεφ στο raw bar «Exotic Izakaya», για όσα πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος πριν τυλίξει το πρώτο του ρολό.

Και

* Η γαστρονομία της Μυκόνου

Με αφορμή την τυροβολιά, το παραδοσιακό τυράκι, ταξιδέψαμε και ανακαλύψαμε ένα νησί που όλοι έχουμε επισκεφθεί, αλλά λίγοι γνωρίζουν.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου με το «ΒΗΜΑ»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!