Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ είναι έτοιμη να κατακτήσει το Χόλιγουντ, έχοντας πάντα στο πλευρό της τους γονείς της.

Οι γονείς της είναι διάσημοι και η ίδια περνάει τον χρόνο της μεταξύ Παρισιού και Λος Άντζελες.

https://www.instagram.com/p/BqDGTNnF1lR/?utm_source=ig_web_copy_link

Γεννήθηκε το 1999, πατέρας της είναι ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζόνι Ντεπ, και μητέρα της, η Γαλλίδα μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, Βανέσα Παραντί. Ακόμη και ο νονός της είναι διάσημος, ο τραγουδιστής Μέριλιν Μάνσον.

https://www.instagram.com/p/Bx-lx3jpEya/

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ και η μητέρα της είναι και οι δύο μούσες της μόδας, ενώ η 20χρονη κοπέλα, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, ασχολείται και με την υποκριτική.

«Πιστεύω ότι ο τρόπος με τον οποίο η μόδα συνδέεται με τον κινηματογράφο έχει ενδιαφέρον. Για μένα τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα κοστούμια ενός χαρακτήρα είναι πολύ σημαντικά» είπε για τον τρόπο σύγκλισης των δύο κόσμων της.

Έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα στη μόδα, όταν άρχισε να συνεργάζεται με τον οίκο Chanel στην ηλικία των 15 ετών. Η πρώτη της φωτογράφιση ήταν για τη Chanel, αλλά το brand ήταν ήδη από τα αγαπημένα της οικογένειάς της.

https://www.instagram.com/p/Bpt-IU9lxUP/?utm_source=ig_web_copy_link

«Οι πρώτες αναμνήσεις μου από τη Chanel είναι στην πραγματικότητα αρκετά οικογενειακής φύσης. Η Chanel είναι πραγματικά το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τη μόδα, επειδή δοκίμαζα όλα τα φορέματα και τα παπούτσια της μαμάς μου, έστω κι αν φορούσα πάνες την εποχή εκείνη!» ανέφερε η Λίλι Ρόουζ.

https://www.instagram.com/p/BfRYYmbAHcj/?utm_source=ig_web_copy_link

«Η συνεργασία με τον Καρλ Λάγκερφελντ είναι επίσης εκπληκτική, τον συνάντησα για πρώτη φορά όταν ήμουν οκτώ. Είναι κάποιος που θαυμάζω και σέβομαι τόσο πολύ για το έργο του και την τρελή δημιουργικότητα και ιδιοφυΐα του. Επίσης είναι τόσο ευγενικός και ευφυής άνθρωπος που αισθάνομαι τόσο τυχερή που τον γνωρίζω και συνεργάζομαι μαζί του» είχε δηλώσει στη Vogue για το διάστημα που ήταν μούσα του εκλιπόντα διευθυντή δημιουργικού του γαλλικού οίκου.

https://www.instagram.com/p/BcVv6-TAXZ7/?utm_source=ig_web_copy_link

Τώρα, το μοντέλο αφήνει τα χρόνια της εφηβείας πίσω της,  αφού έγινε 20 ετών στις 27 Μαΐου. Αλλά δεν πήγε σε club για να γιορτάσει.

«Είμαι τόσο σπιτόγατος και αισθάνομαι ότι αυτή είναι η ηλικία που όλοι βγαίνουν σε club. Μου αρέσει να περνώ χρόνο με τους φίλους μου και να παρακολουθώ ταινίες και εκπομπές μαγειρικής, μαγειρεύω πολύ», είπε σε συνέντευξή της στο CR Fashion Book.

https://www.instagram.com/p/BdAFzPXA5Mi/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ εμφανίστηκε στις ταινίες «Tusk» (2014) και «Planetarium» (2016). Για τον ρόλο της ως Ισιδώρα Ντάνκαν στην ταινία «The Dancer» ήταν υποψήφια για το γαλλικό βραβείο Lumiere ως η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός.

Έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η πηγή έμπνευσής της είναι η μητέρα της, Βανέσα Παραντί. Πριν από δύο χρόνια, η κόρη του κορυφαίου μοντέλου της δεκαετίας του ’90 επανέλαβε την εικόνα της μητέρας της, φωτογραφημένη από τον Στίβεν Κλάιν. «Τότε ήταν περίπου στην ίδια ηλικία με εμένα. Στις φωτογραφίες έχω επίσης ένα grunge look», εξήγησε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

https://www.instagram.com/p/BaEI0CigxY_/?utm_source=ig_web_copy_link