Υλικά

6 φύλλα κρούστας

300 γρ. φρέσκο τυρί-κρέμα

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 κουταλιά της σούπας άνηθο

1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο

λίγο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων

Εκτέλεση

Πάρτε ένα σκεύος με ψηλά τοιχώματα και βάλτε μέσα το βούτυρο για να ζεσταθεί και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε στην συνέχεια το μοσχοκάρυδο το πιπέρι και τον άνηθο και ανακατέψτε. Προσοχή: κατεβάστε άμεσα την φωτιά. Έπειτα κόψτε τα φύλλα κρούστας στη μέση (κατά μήκος) και αλείψτε τα με λάδι. Βάλτε σε κάθε άκρη από μια κουταλιά της σούπας γέμιση και διπλώστε τα φύλλα σε τρίγωνα. Βάλτε τα τυροπιτάκια σε ταψί ή λαμαρίνα, αφού πρώτα βάλετε αντικολλητικό χαρτί. Αλείψτε τα τυροπιτάκια από πάνω με πολύ λίγο λάδι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 25 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.