Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ετοίμασε ένα επικό βίντεο – πρόσκληση για την προώθηση αυτού του δείπνου, στο οποίο, έπειτα από εντολή σκηνοθέτη, συστήνεται στο κοινό ως ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ, διότι αυτή… «πουλάει» στον κόσμο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα για να προσκαλέσει όλους εμάς σε ένα δείπνο στη βίλα του στο Κόμο.

«Είμαι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και είμαι εδώ για να σας προσκαλέσω στην Ιταλία, με τη σύζυγό μου κι εμένα», λέει στο βίντεο ο ηθοποιός, αλλά ο σκηνοθέτης τον… κόβει και του ζητά να ακολουθήσει το σενάριο. Ο λόγος; Ο κόσμος αγαπά την Αμάλ και αυτή… «πουλάει», του εξηγεί.

«Γεια, είμαι ο σύζυγος της Αμάλ Κλούνεϊ, Τζορτζ, και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη λίμνη Κόμο», λέει λοιπόν ο Κλούνεϊ, ενώ μεταξύ άλλων υπόσχεται- ακολουθώντας υποχρεωτικά το σενάριο- ότι οι τυχεροί θα συζητούν με την Αμάλ για τη Δικαιοσύνη, ενώ εκείνος θα σερβίρει ήσυχα το δείπνο.

Κι αν όλα αυτά δεν είναι ικανά να πείσουν κάποιους να κάνουν δωρεά και να μπουν στην κλήρωση, ο Τζορτζ Κλούνεϊ δίνει ένα ακόμη κίνητρο. «Έχω και το τηλέφωνο του σπιτιού του Μπραντ Πιτ, μπορώ να σας το δώσω», λέει στο βίντεο.

Το χιουμοριστικό βίντεο του Τζόρτζ Κλούνεϊ, γυρίστηκε με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ίδρυμα Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο:

Μια σπουδαία πρωτοβουλία

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ, η οποία είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, συνεργάστηκαν με τη Microsoft μέσω του Ιδρύματος Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη για τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής που παρέχει τη δυνατότητα επιτήρησης της ποινικής δικαιοσύνης, αναφέρει το Digital Trends.

Το TrialWatch έχει σχεδιαστεί για να βοηθά εκπαιδευμένους εθελοντές να παρακολουθούν και να καταγράφουν δίκες που ενέχουν τον κίνδυνο παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων περιθωριοποιημένων ομάδων και ανθρώπων.

Ακολουθήστε το στο Google News