Υλικά

1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

2 κ.σ. βούτυρο και λίγο για το άλειμμα της φόρμας

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

4 αυγά

1 δόση σκόνη ή εσάνς βανίλιας

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο ενώ φτιάχνετε τη ζύμη. Χτυπήστε το βούτυρο μαλακωμένο, με το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά και την βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ. Στην συνέχεια προσθέστε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατέψτε καλά, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Αλείψτε μία αντικολλητική φόρμα με λίγο βούτυρο και αδειάστε το μείγμα από το μπολ. Ψήνετε στους 180º C για 45′-50′.