Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, Michael Kors, εκτός από ταλαντούχος, διάσημος και επιτυχημένος, φαίνεται πως γνωρίζει και το απόλυτο μυστικό της ομορφιάς.

Ο επικεφαλής δημιουργικού του brand, Michael Kors, εκτιμά ότι «το γέλιο» είναι το «κλειδί» της ομορφιάς.

Τονίζοντας ότι «το γέλιο είναι καλύτερο από ένα λίφτινγκ προσώπου» σε συνέντευξή του στον Observer, ο σχεδιαστής μόδας υποστηρίζει ότι «κανείς δεν φαίνεται πιο όμορφος από τη στιγμή που αρχίζει να γελά ανεξέλεγκτα».

«Οι άνθρωποι θεωρούν ότι το κομψό είναι κάτι αρκετά σοβαρό, αλλά δεν είναι αλήθεια. Οι πιο κομψές γυναίκες που γνωρίζω έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Όπως η Κέιτ Μος. Τόσο κομψή! Και αγαπά να διασκεδάζει».

Ο Michael Kors υπερασπίζεται τη μόδα απέναντι στις κατηγορίες ότι είναι «επουσιώδης», εξηγώντας ότι το σωστό ντύσιμο μπορεί να προσδώσει σε κάποιον αξιοπιστία.
«Είναι η μόδα ασήμαντη; Δεν ξέρω. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι περίπλοκος. Αλλά μετά επανέρχομαι στο γεγονός ότι, όταν βλέπω έναν άνδρα ή μία γυναίκα να δοκιμάζει πέντε πράγματα, θα υπάρχει ένα κομμάτι που τον κάνει ή την κάνει να φαίνεται διαφορετικά, όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη» σημειώνει ο Michael Kors.

«Η συμπεριφορά αλλάζει, η αξιοπιστία αλλάζει. Όλη σου η ημέρα αλλάζει. Πιστεύω στη μαγεία του σωστού. Και αγαπώ το ότι η μόδα μπορεί να σου δώσει ελπίδα» αναφέρει.

Νωρίτερα φέτος, ο Michael Kors αποκάλυψε ότι η διαφημιστική καμπάνια του για τη συλλογή της Άνοιξης 2019, ήταν εμπνευσμένη από τη «χαλαρή πολυτέλεια» της Μπέλα Χαντίντ.

«Η Μπέλα ή η αδελφή της, Τζίτζι, ή η Μπλέικ Λάιβλι ή η Ριάνα ή η Τέιλορ Σουίφτ, είναι άνετες. Είναι λαμπερές και άνετες, έτσι έπρεπε να το δείξουμε όλο αυτό» αναφέρει ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: