Σαν μια βουτιά στην ελευθερία και στην ξεγνοιασιά, οι διακοπές είναι αυτό που περιμένουμε διακαώς όλον τον χρόνο. Ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, τον τόπο προορισμού και τον προϋπολογισμό, αποτελούν μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο διάστημα.

Οι διακοπές κάνουν καλό

Ωστόσο, οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι οι διακοπές είναι πολύ περισσότερα από μια ανάπαυλα στην εξαντλητική ρουτίνα της καθημερινότητας. Έρευνες συνδέουν τις χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μακριά από την πίεση με καλύτερη συνολική υγεία, περισσότερη ενέργεια, καλύτερη ποιότητα ύπνου και αυξημένη παραγωγικότητα.

Εξοχικό σπίτι: Ο επίγειος παράδεισός μας

Μπορεί μέχρι τώρα να μην είχαμε την ευκαιρία να το επισκεφθούμε, αφού οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας αφήνουν τέτοια περιθώρια, τώρα όμως επιτέλους θα το απολαύσουμε μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους. Το προσωπικό μας καταφύγιο από τα άγχη και τον θόρυβο της πόλης μάς περιμένει να ζήσουμε τις πιο όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές του χρόνου. Ωστόσο, μια ανησυχία που μας στερεί κάτι από την ηρεμία μας είναι το ζήτημα ηλεκτροδότησης του εξοχικού μας. Δεδομένου του αυξημένου κόστους των μηνιαίων παγίων των λογαριασμών για μία μικρή χρήση και κατανάλωση λίγων μόνο ημερών, καταλήγουμε να συντηρούμε (και μάλιστα ακριβά) ένα σπίτι που το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου παραμένει κλειστό και ανεκμετάλλευτο.

Η λύση στα αυξημένα πάγια έξοδα του εξοχικού μας

Τη λύση στο πρόβλημά μας έρχεται να δώσει η Protergia, ο Τομέας Ενέργειας της MYTILINEOS, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας καλύπτει περισσότερο από το 10% της εγχώριας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας. Με το Protergia Εξοχικό ξενοιάζουμε από το άγχος των αυξημένων εξόδων του εξοχικού μας σπιτιού, αφού μας προσφέρει έκπτωση 30% για 2 ολόκληρα χρόνια και 6 δωρεάν πάγια.

Η προνομιακή αυτή προσφορά απευθύνεται σε όλους όσοι έχουμε τουλάχιστον μία ενεργή παροχή, σε οποιοδήποτε οικιακό τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας στην Protergia. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι να μεταφέρουμε και τον δεύτερο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας, για να απολαύσουμε μοναδικά προνόμια. Με 30% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας ημέρας, 15% έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας νύχτας και δωρεάν πάγιο για έξι μήνες, τα έξοδα για το εξοχικό μας θα μειωθούν σημαντικά και δεν θα νιώθουμε πλέον ότι ξοδεύουμε χρήματα για ένα σπίτι που δεν χρησιμοποιούμε παρά μόνο σπάνια.

Για την ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνσή μας, δεν απαιτείται εγγύηση όταν εξοφλούμε μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού.

Επιπλέον, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να έχουμε τον έλεγχο του λογαριασμού μας ανά πάσα ώρα και στιγμή και παράλληλα να εξοικονομούμε ενέργεια μέσα από την ηλεκτρονική υπηρεσία myprotergia, η οποία πραγματικά μας λύνει τα χέρια.