Κριός

Οι απαιτήσεις σας είναι πολλές, είναι όμως και λογικές; Όχι και τόσο πολύ. Μην απαιτείτε περισσότερα από όσα μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να δώσετε.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή μέρα να διαπραγματευτείτε και να κλείστε μια συμφωνία που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα και τις συνήθειες σας.

Δίδυμοι

Αλλαγή σκηνικού. Κανονίστε μια εξόρμηση στο μέρος που πάντα ονειρεύεστε ή περπατήστε σε μια γειτονία που δεν έχετε ποτέ ξαναβρεθεί.

Καρκίνος

Το να βρίσκεστε ανάμεσα σε άτομα που αγαπάτε και έχετε τις ίδιες αξίες, θα σας δώσει αμέτρητο κουράγιο αλλά και έμπνευση στην σημερινή ημέρα.

Λέων

Μην αφήνετε τις στιγμές χαράς με τον σύντροφο σας ανεκμετάλλευτες. Διεκδικήστε την χαρά μέσα στην σχέση σας και μην κάνετε αστείες σκέψεις.

Παρθένος

Ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να μην αγχωθείτε αργότερα για την έκβαση τους. Προνοήστε!

 

Ζυγός

Η χαλαρή ατμόσφαιρα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο σπίτι σας έχει δώσει απίστευτη χαρά και ενέργεια. Το θετικό κλίμα θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του μήνα.

Σκορπιός

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη. Κάντε όνειρα και δρομολογήστε νέα επαγγελματικά και προσωπικά πλάνα. Δεν είναι κακό να ονειρεύεστε.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα απαιτεί ξεκούραση και καλή διάθεση. Το αξίζετε άλλωστε μετά από ένα τόσο πιεστικό διάστημα που αφήσατε πίσω σας.

Αιγόκερως

Αναζητήστε την παρέα των φίλων σας και μιλήστε τους για ένα ερωτικό δίλημμα,  το οποίο αντιμετωπίζετε. Έχετε ανάγκη την ζεστασιά των δικών σας ανθρώπων.

Υδροχόος

Μην σκέφτεστε μεγαλεπήβολα και με έπαρση, αλλά προσπαθήστε να κατοχυρώσετε την θέση που ήδη έχετε στα επαγγελματικά σας.

Ιχθύς

Μιλήστε από καρδιάς και εμπιστευθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει την καρδιά και την ερωτική σας διάθεση.