Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι είναι σίγουρα γενετικά ευλογημένη, αλλά με περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του μόντελινγκ, έχει μάθει καλά πώς να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της.

Η σύζυγος του Τζέισον Στέιθαμ και μητέρα του μοναχογιού του, έχει δηλώσει πως η ομορφιά της δεν είναι ανεπιτήδευτη, αλλά αντιθέτως απαιτεί μεγάλη αφοσίωση.

Στο επίκεντρο της ρουτίνας ομορφιάς της είναι η περιποίηση του δέρματός της, ενώ το μακιγιάζ έχει δεύτερο ρόλο.

Και ενώ μπορεί το δέρμα της να φαίνεται αψεγάδιαστο στις selfies που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην πραγματικότητα δίνει μάχη για να το κρατήσει υγιές και λαμπερό.

«Το δέρμα μου δεν είναι τέλειο. Περνάει συνεχώς τις φάσεις του. Υπάρχουν περίοδοι που είναι καλά και περίοδοι που είναι προβληματικό. Έτσι είναι από όταν ήμουν έφηβη. Ως μοντέλο ξέρω όμως ότι πρέπει να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο υγιές. Γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτική με την περιποίησή του. Κάνω συχνά μάσκες προσώπου και από τότε που πήγα 30 σταμάτησα την ηλιοθεραπεία και φοράω καθημερινά αντηλιακή κρέμα», έχει εξομολογηθεί η  Χάντινγκτον.

Η 32χρονη καλλονή ξεκινάει λοιπόν την ημέρα της βυθίζοντας το πρόσωπό της σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια το καθαρίζει και το ενυδατώνει.

Μάλιστα, προσαρμόζει τη ρουτίνα περιποίησής της ανάλογα με το τι συμβαίνει στο δέρμα της και σε ποια χώρα βρίσκεται. Προτού ξαπλώσει για ύπνο, της αρέσει να απομακρύνει το μακιγιάζ της και να κάνει απολέπιση στο πρόσωπό της και τα χείλη, προτού απλώσει την κρέμα της.