Η αδιάβροχη μάσκαρα είναι ένα από τα αγαπημένα μας καλλυντικά, καθώς δεν μας προδίδει ποτέ. Σε κάθε καιρική συνθήκη, σε κάθε συναισθηματική κατάσταση, ακόμη και στις πιο νυσταγμένες μέρες όταν τρίβουμε μετά μανίας τα μάτια μας, εκείνη στέκεται περήφανα στην άκρη των βλεφαρίδων μας και μας βγάζει ασπροπρόσωπες. Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεται λίγο όταν έρχεται η ώρα να μας αποχωριστεί!

Αν κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την αγαπημένη σας αδιάβροχη μάσκαρα, την επόμενη μέρα ξυπνάτε για να διαπιστώσετε πως το χθεσινό έντονο βλέμμα έδωσε τη θέση του σε μια εικόνα που θυμίζει περισσότερο ρακούν, δύο φυσικά υλικά είναι εδώ για να σας απαλλάξουν από το πρόβλημα.

Ελαιόλαδο

Έχετε ακούσει για τη διάκριση των προϊόντων σε υδατοδιαλυτά και ελαιοδιαλυτά. Η αδιάβροχη μάσκαρα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Έτσι, αν απλώσετε με τα δάχτυλά σας λίγο ελαιόλαδο πάνω στις βλεφαρίδες σας, το προϊόν θα αφαιρεθεί πολύ πιο εύκολα με ένα πανάκι!

Λάδι καρύδας

Αυτό το εξωτικό έλαιο δεν θα αφαιρέσει μόνο το μακιγιάζ σας, αλλά και θα ενυδατώσει την περιοχή γύρω από τα μάτια σας. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβακιού στο λάδι καρύδας και περάστε το με απαλές κινήσεις πάνω από τα μάτια σας. Στο τέλος, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό, στεγνό ύφασμα για να απομακρύνετε το λάδι μαζί με τη μάσκαρα.