Κριός

Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα από το οικογενειακό σας κύκλο. Τα λόγια μπορούν εύκολα να ξεφύγουν και να χάσετε το δίκιο σας.

Ταύρος

Η  σημερινή ημέρα θα σας φέρει μια έκπληξη ή καλύτερα αποκάλυψη. Μπορεί να σας ταράξει προς στιγμή, αλλά πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε πως είναι για δικό σας καλό.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε σήμερα να διαχωρίσετε την θέση σας. Δράστε ανεξάρτητα από τους γύρω σας και μην παρασύρεστε από τις γνώμες των άλλων.

Καρκίνος

Τα οικονομικά θέματα είναι εκείνα που θα απασχολήσουν έντονα. Σκεφτείτε καλά και διεκδικήστε με σοβαρότητα τους σωστούς για εσάς επαγγελματικούς όρους.

Λέων

Χειριστείτε έξυπνα και με φειδώ τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Με ψυχραιμία τα πράγματα θα μπορέσετε να τα καταφέρετε μέχρι το τέλος του μήνα.

Παρθένος

Όσο και να σιχαίνεστε τις πρακτικές δουλειές, μάλλον δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε! Θέματα ειδικά που αφορούν το σπίτι μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Ζυγός

Το ερωτικό σας ταίρι σας «στριμώχνει» με ερωτήσεις και εσείς δυσανασχετείτε. Καλύτερα να μιλήσετε με ειλικρίνεια, παρά να κρύβεστε με προφάσεις.

Σκορπιός

Μια οικονομική συμφωνία προκαλεί τριγμούς και δυσφορία. Ίσως να έχετε περισσότερη ανάγκη την σταθερότητα παρά το ρίσκο σε αυτήν την περίοδο.

Τοξότης

Χαλαρώστε! Η εβδομάδα ξεκινά σε όμορφο κλίμα και οι προτάσεις για όμορφες δραστηριότητες θα είναι πολλές.

Αιγόκερως

Δείξτε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας. Όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και την κοινωνική σας ζωή, πρέπει να βγείτε μπροστά.

Υδροχόος

Ένας μικρός αναβρασμός με έναν συνάδελφο θα σας στεναχωρήσει και μπορεί να χαλάσει το καλό επαγγελματικό σας κλίμα.

Ιχθύς

Δείτε τα πράγματα σφαιρικά. Κάντε την αυτοκριτική σας και δείξτε τις άγνωστες πτυχές της ζωής σας σε άτομα που εμπιστεύεστε.

Ακολουθήστε το στο Google News