Ταχύτητα, ευκολία, ευελιξία, αξιοπιστία. Ο σύγχρονος άνθρωπος απαιτεί αυτές τις ιδιότητες από τα αγαπημένα του gadgets, τα οποία επιλέγει με βάση τον τρόπο ζωής και τα χόμπι του. Κινητά, smartwatches είναι στο σακίδιο όλων αλλά τα μοντέλα αλλάζουν και είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Όσοι αγαπάτε τον αθλητισμό, ξέρετε ότι πλέον το smartwatch σας είναι κομμάτι του εξοπλισμού της προπόνησης. Με αυτό μετράτε την εξέλιξη στις επιδόσεις και στους χρόνους σας, καταγράφετε τα αποτελέσματά σας αλλά και το χρησιμοποιείτε σε περιπτώσεις ανάγκης.

Σκεφτείτε, παραδείγματος χάριν, ότι κάνετε προπόνηση για τον επόμενο Μαραθώνιο. Ενώ έχετε βρει την τέλεια διαδρομή και έχετε ήδη κάνει παραπάνω από τα μισά χιλιόμετρα νιώθετε να χάνετε την ενέργειά σας και χρειάζεστε επειγόντως ένα ισοτονικό ποτό. Το σπίτι σας είναι πολύ μακριά, εσείς έχετε βγει για τρέξιμο ελεύθεροι χωρίς καθόλου λεφτά επάνω σας. Τι κάνετε;

Τη λύση έρχεται να σας δώσει το Garmin Smartwatch και το Garmin Pay από την Alpha Bank. Μαζί του μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να έχετε επάνω σας πορτοφόλι, μετρητά, κάρτα ή κινητό. Το ρολόι σας είναι αρκετό για κάνετε όποια αγορά θέλετε, ανέπαφα, σε POS.

Πώς λειτουργεί:

  • Κατεβάστε την εφαρμογή Garmin Connect στο smartphone σας
  • Ενεργοποιείστε το Garmin Pay
  • Κάντε την εγγραφή σας συνδέοντας τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα Visa της Alpha Bank
  • Ξεκινήστε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας πλησιάζοντας στο POS, αντί για την κάρτα το smartwatch σας

Και για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, θα πρέπει να περνάτε το PIN στο ρολόι 1 φορά την ημέρα ή κάθε φορά που το φοράτε.

Η αγαπημένη σας προπόνηση γίνεται ακόμα πιο ελεύθερη αφού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό το έξτρα βάρος που μπορεί να είναι το πορτοφόλι σας ή για το που θα βάλετε τα μετρητά σας για να μην τα χάσετε. Και όλοι ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να είστε όσο πιο ελαφρείς γίνεται όταν τρέχετε για να περάσετε μια ανηφόρα, ή ποδηλατείτε για να βγάλετε αυτό το έξτρα χιλιόμετρο ή θέλετε να παίξετε έναν επιπλέον αγώνα με την παρέα. Με το Garmin smartwatch και το Garmin Pay, έχετε ένα άυλο πορτοφόλι στο χέρι σας για να αγοράσετε νερό, μπάρες ενέργειας ή ό,τι άλλο χρειαστείτε, όποτε το χρειαστείτε.

Και επειδή οι δραστήριοι άνθρωποι χρειάζονται ένα δραστήριο ρολόι, μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να κάνετε την άθλησή σας άνετη στο site της Τράπεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News