Υλικά

800 γρ. μαργαρίνη

500 γρ. ζάχαρη άχνη

100 γρ. γάλα σε σκόνη

2 πορτοκάλια (το ξύσμα)

1 κιλό μαλακό αλεύρι

250 γρ. κουβερτούρα

3 αβγά

500 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι

Εκτέλεση

Ρίξτε στο μίξερ τη ζάχαρη άχνη, τη μαργαρίνη, το γάλα σε σκόνη, το ξύσμα του πορτοκαλιού και χτυπήστε τα μέχρι να δημιουργηθεί ένα αφράτο μείγμα. Έπειτα προσθέστε ένα – ένα τα αβγά και μετά το αλεύρι, χτυπώντας διαρκώς μέχρι η ζύμη να ομογενοποιηθεί. Έπειτα, γεμίστε με το μείγμα έναν κορνέ και καλύψτε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Με τον κορνέ δημιουργήστε τα βουτήματα πάνω στο ταψί, φροντίζοντας να αφήνετε αρκετό χώρο μεταξύ τους. Βάλτε το ταψί σε φούρνο που θα έχετε προθερμάνει στους 160 βαθμούς για 12 – 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν μέχρι μέσα. Όταν κρυώσουν, αλείψτε τα με μαρμελάδα και ενώστε τα ανά δύο. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και λιώστε τη σε μπεν μαρί. Βουτήξτε τα μπισκότα μέχρι τη μέση στη σοκολάτα και τοποθετήστε τα σε ένα ρηχό σκεύος. Μόλις η σοκολάτα σταθεροποιηθεί είναι έτοιμα να τα απολαύσετε.