Στον β’ τόμο του «Πολύμνια»

Αθηναίοι και Λακεδαιμονίοι προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση του περσικού κινδύνου και παρατάσσονται στις Θερμοπύλες. Οι περσικές χερσαίες δυνάμεις συγκεντρώνονται δυτικά των Θερμοπυλών. Ο Ξέρξης θα περιμένει τέσσερις μέρες εδώ, διστάζοντας να επιτεθεί, και πάντα ελπίζοντας αδίκως να φοβηθούν από τον όγκο του στρατού και οι Ελληνες να αποσυρθούν από τα στενά. Την πέμπτη μέρα επιτίθεται, αλλά η επίθεση αντιμετωπίζεται από τους Ελληνες με μεγάλες για τον ίδιο απώλειες. Το ίδιο συμβαίνει και την έκτη μέρα, οπότε διαπιστώνοντας ο ίδιος την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών του, συνειδητοποιεί την όντως δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Από το αδιέξοδο θα τον βγάλει η προσφορά του Εφιάλτη, και οι Πέρσες θα πραγματοποιήσουν, το βράδυ της έκτης μέρας προς την έβδομη, τη γνωστή κυκλωτική τους κίνηση μέσω της Ανοπαίας ατραπού, και θα εμφανιστούν με τον τρόπο αυτό στα νώτα των Ελλήνων.

Τέλος, το βιβλίο θα ολοκληρωθεί με την ηρωική θυσία των τρακοσίων του Λεωνίδα, οι οποίοι κατακτούν την αθανασία με την ανέλιξή τους σε αιώνια σύμβολα ηρωισμού, αντίστασης και αυτοθυσίας.

 

Μαζί

4D βιβλία

Πλάσματα του βυθού, τα όργανα του ανθρώπινου σώματος, πλανήτες, δεινόσαυροι παίρνουν ζωή μέσα από τα συναρπαστικά βιβλία που ζωντανεύουν!

-Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή «DEVAR» στο κινητό ή το tablet, από το App Store ή το Google Play

-Σκανάρετε τις εικόνες του βιβλίου και αφεθείτε στη μαγεία.

Αυτή την εβδομάδα, Ο κόσμος του βυθού

Ενα διαδραστικό ταξίδι στα βάθη της θάλασσας.

Εξερευνήστε τον υποβρύχιο κόσμο. Πλάσματα που ζουν σε βάθος 300, 500 ακόμη και 10.000 μέτρων, ζωντανεύουν και βγαίνουν μέσα από την οθόνη σας. Κολυμπήστε ανάμεσα σε ναυάγια και ανακαλύψτε τα μυστικά των ωκεανών! Νιώστε να είστε κυνηγοί θησαυρών!

 

Ακόμη

Γνωρίστε τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας με το

STARTUPPER MAG

Το μηνιαίο περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής

  • Ενημερωθείτε για το σήμερα και το αύριο σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • Πώς και πού θα κάνετε τα πρώτα σας βήματα
  • Ποια είναι τα εργαλεία χρηματοδότησης και τα κέντρα υποστήριξης
  • Ακολουθήστε παραδείγματα επιτυχημένων επιχειρήσεων και σχεδιάσετε τη δική σας startup.

Σε αυτό το τεύχος

* Women in power

* Σε ελληνικό DNA η πιο καινοτόμος FinTech της Ευρώπης

* Γνωρίστε τον «ανθρακωρύχο» των δεδομένων Big Data

Ετσι θα αλλάξετε το Status Quo σας!

 

Το STARTUPPER MAG, που κυκλοφορεί κάθε τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, καταγράφει και αναλύει όσα συμβαίνουν στο πολλά υποσχόμενο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

 

Και

ΒΗΜΑGAZINO

Και στην απλή έκδοση των €2.