Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο αγαπημένος της Emma Stone επιβεβαίωσε τις φήμες!

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Emma Stone (@emmastone) on

Ο ξαφνικός αρραβώνας

Το αστέρι του «La La Land» και «Zombieland» Emma Stone απεικονίζεται σε ένα Instagram post το βράδυ της Τετάρτης χαμογελώντας μαζί με το φίλο της, τον σκηνοθέτη Dave McCary να ποζάρει με ένα τεράστιο μονόπετρο στο δάχτυλο της.

View this post on Instagram

These are some of my favorite things ▶▶#Red ♥ #redwearsme

A post shared by Emma Stone (@emmastone) on

Η φωτογραφία που επιβεβαίωσε τις φήμες

Ο McCary ανάρτησε την φωτογραφία με καρδιά emojis και λίγο αργότερα ένας εκπρόσωπος της Emma Stone επιβεβαίωσε τον αρραβώνα.
Η Stone και ο McCary δεν έχουν λανσάρει τη σχέση τους πολύ στα κοινωνικά μέσα τους, κάνοντας μόνο σπάνιες εμφανίσεις μαζί.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση

View this post on Instagram

💕

A post shared by @ davemccary on

Νέος ρόλος

Η Disney έδωσε πρόσφατα στο κοινό,  μια πρώτη γεύση από το νέο ρόλο της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Emma Stone, η οποία αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστήσει σε ένα live action remake της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας».

Το κλασικό animation της Disney είχε «ζωντανέψει» στην μεγάλη οθόνη και παλιότερα με την Γκλέν Γκλόουζ να ερμηνεύει μοναδικά την Κρουέλα Ντε Βιλ, τη σκληρή fashionista με τις τεράστιες γούνες που θέλει να γδάρει σκυλιά για να φτιάξει ένα παλτό.

Στο νέο spin-off με την υπογραφή της DIsney, των θα υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο που θα διαδραματίζεται στα ’70s, με την Κρουέλα ντε Βιλ σε μια πανκ – ροκ εκδοχή, σενάριο το οποίο βασίστηκε σε μια ιδέα της Aline Brosh McKenna του «The Devil wears Prada» και της Kelly Marcel («Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι», «Η Μαγική Ομπρέλα») σε σκηνοθεσία του Craig Gillespie (I, Tonya).

Για την νέα Κρουέλα Ντε Βιλ, τα κινηματογραφικά στούντιο της Disney έχουν ήδη επιλέξει μια ηθοποιό που ήδη έχει χαράξει μια σπουδαία πορεία στο Χόλιγουντ, η οποία δεν είναι άλλη από την ταλαντούχα Emma Stone.

Στο D23 Expo, το φετινό ετήσιο συνέδριο της Walt Disney για τις ταινίες και τις σειρές της, η παραγωγή μοιράστηκε μία πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού, στην οποία ποζάρει με τους δύο ακολούθους της, κρατώντας τρία σκυλιά Δαλματίας.

Από την πρώτη αυτή φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι η Κρουέλα Ντε Βιλ, πολύ πριν αποκτήσει μανία με τις γούνες, προτιμούσε τα δερμάτινα και το σκοτεινό μακιγιάζ, αλλά και ότι είχε μία άλλη σχέση με τα σκυλιά Δαλματίας, πολύ πριν αποφασίσει να τα κάνει παλτό….

Δείτε τη λήψη