Όλους τους ενοχλεί η απιστία και το «κέρατο», αυτό ωστόσο δεν παύει να σημαίνει ότι υπάρχει συγκεκριμένη αντίδραση από κάθε ζώδιο. Δεν είναι όλοι το ίδιο «περήφανοι», ούτε το ιδιο συναισθηματικοί.

Κριός

Θα νευριάσει κυρίως γιατί θα συνειδητοποιήσει πως του στέρησες τον ελάχιστο ελεύθερό του χρόνο μετά τη δουλειά. Δε θα το πάρει συναισθηματικά αλλά εγωιστικά.

Ταύρος

Κλάματα και νεύρα με γρήγορες εναλλαγές θα είναι η αντίδραση του Ταύρου. Παρ’ όλα αυτά θα ηρεμήσει και θα σταματήσει να σου μιλάει για πάρα πολύ καιρό.

Δίδυμοι

Επειδή υπάρχει περίπτωση και εκείνοι να σας το έχουν κάνει, δεν παθαίνουν ιδιαίτερο σοκ. Αν ήταν πιστοί όμως τότε κυριολεκτικά χάνουν την εμπιστοσύνη τους γενικά για τους ανθρώπους.

Καρκίνος

Ό,τι χειρότερο μπορούσες να του κάνεις. Όχι απλά θα το πάρει προσωπικά, ότι δηλαδή αυτός φταίει ή ότι δεν είναι αρκετός, αλλά θα κλαίει ασταμάτητα. Δεν πρόκειται να σε εμπιστευτεί ξανά.

Λέων

Δεν πρόκειται να ρίξει δάκρυ για εσένα. Μετά από κάτι τέτοιο σημαίνεις απολύτως τίποτα για εκείνος. Δε δέχεται ότι του έκανες κάτι τέτοιο επειδή είναι περήφανος για τον εαυτό του.

Παρθένος

Θα σταματήσει να σου μιλάει. Αφού πρώτα του δώσεις εξηγήσεις, θα τα εκλογικεύσει αρκετά με αποτέλεσμα να σε «απομυθοποιήσει» πλήρως. Ό,τι και να πεις δε διορθώνει τα πράγματα.

Ζυγός

Θεωρεί την πράξη σου αδικαιολόγητη σε σημείο να μη σε αναγνωρίζει πια ως το άτομο με το οποίο έβγαινε μαζί του. Θα προσπαθήσει πάντως να συνεχίσει να μιλάτε, τυπικά τουλάχιστον.

Σκορπιός

Ξεκάθαρα θα πάει και θα κάνει σεξ με τα πενταπλάσια άτομα, καθαρά και μόνο από εκδίκηση για να νιώσεις πόσο τον ενόχλησε συναισθηματικά αυτό που του έκανες. Μπορεί να μη χωρίσετε.

Τοξότης

Θα τρομάξει με αυτήν την είδηση. Έχει τόση σιγουριά για τον ίδιο που δε θα μπορέσει να συνειδητοποιήσει ότι τον απάτησες. Θα χωρίσετε με συνοπτικές διαδικασίες και δε θα μιλάτε για καιρό.

Αιγόκερως

Μία φορά και αυτός ενδιαφέρθηκε να κάνει σχέση και του χάλασες την προσπάθεια. Δεν τον ενοχλεί να συνεχίσετε να μιλάτε φιλικά αν ήσουν ειλικρινής και του το είπες. Γενικά αδιαφορεί.

Υδροχόος

Νευριάζει γιατί έκανε αρκετές προσπάθειες για να είστε μαζί. Από εκεί και πέρα θεωρεί ότι η αξιοπρέπειά του θα διαφυλαχθεί μόνο αν σε χωρίσει. Και αυτό θα κάνει, ενώ παράλληλα φλερτάρει.

Ιχθύς

Δηλαδή τι περίμενες; Να μην αρχίσει να κλαίει; Θα σε διώξει χωρίς καν ιδιαίτερη συζήτη και παράλληλα θα σε σκέφτεται. Μπορεί και να μη χωρίσετε γιατί θα του λείπεις αρκετά.