Τρία είναι τα κύρια ζώδια που επιλέγουν και απολαμβάνουν συγκεκριμένους ρόλους στο κρεβάτι. Σε μία υγιή BDSM σχέση άλλωστε όλα γίνονται κατόπιν συνεννόησης, σεβασμού, αυτόδιάθεσης. Ο κύριος στόχος είναι να ικανοποιηθούν και οι δυο. Η συγκατάθεση και η εμπιστοσύνη έχουν πρωταρχική σημασία.

Καρκίνος

Ο καρκίνος είναι ένα από τα ζώδια που υποτάσσεται στο κρεβάτι. Τους αρέσει σχεδόν πάντα να αναλαμβάνουν τα ηνία οι άλλοι. Είναι γενικά πολύ απελευθερωμένο ζώδιο και το μόνο που θέλει είναι να γνωρίζει αν έχει αντίστοιχες ιδέες και ο σύντροφός του. Συνεπώς όταν έχει το ok όλα λειτουργούν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά φροντίζει να ικανοποιεί πρώτα τον σύντροφό του γιατί έτσι ικανοποιείται και ο ίδιος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι θέλει να ακούει τον άλλον να κάνει ηδονικούς ήχους και όχι να μη μιλάει και να είναι ήσυχος, γιατί έτσι νιώθει άβολα.

Παρθένος

Κι όμως όλως παραδόξως είναι και αυτοί υποτακτικοί στο σεξ. Ερεθίζονται όταν κάποιος παίρνει τον έλεγχο στα χέρια του. Επειδή είναι ένα από τα πολύ λογικά ζώδια, ο Παρθένος θέλει να ακούει τον άλλον να μιλάει την ώρα του σεξ. Του αρέσει να παίρνει ο άλλος πρωτοβουλίες γιατί του δίνει χρόνο να σκεφτεί πώς και εκείνος θα τον ικανοποιήσει έπειτα. Σχεδόν πάντα περιμένει να έρθει σε οργασμό πρώτα ο σύντροφός του. Θέλει επίσης να του δίνεις τον χώρο να σε φροντίσει μπαίνοντας σε διάφορους ρόλους, φορώντας συγκεκριμένα ρούχα κλπ.

Ζυγός

Οι Ζυγοί για να έχουν την ισορροπία που θέλουν στο σεξ, τους αρέσει να βλέπουν την κατεύθυνση που ορίζει το ταίρι τους. Θέλουν να τους μιλάνε πιο «άγρια» και δεν τους αρέσει να μην δείχνει ο άλλος ότι έχει ερεθιστεί. Γενικότερα οι Ζυγοί θέλουν δυναμικό σεξ με ένταση. Τους αρέσει να ξέρουν ότι κάνουν τον άλλον να ερεθίζεται όλη την ώρα. Θέλει επίσης να τον αγγίζουν σε πολύ συγκεκριμένα σημεία ενώ του μιλάνε πιο άγρια και με ύφος «κυριαρχικό». Προτιμά να είναι γρήγορο και έντονο το σεξ διαφορετικά βαριέται πάρα πολύ.