Ζώδια και πάθη: Ένα κεφάλαιο μεγάλο!

Κριός

Κριός, που ενθουσιάζεται και παθιάζεται με ό,τι του αρέσει κι ένα πρόσωπο. Όταν θέλει κάποιον, διεκδικεί και προσπαθεί με κάθε τρόπο για να τον κατακτήσει και δεν ηρεμεί, μέχρι να τα καταφέρει. Αλλά, η σφοδρή του επιθυμία συνδυάζεται σπανίως με τη διάρκεια και μόλις πετύχει το στόχο του, πάει για άλλον!

Τοξότης

Ο Τοξότης παρά την cool και ανάλαφρη στάση σου, που σε μπερδεύει, συχνά αφήνεται να τον συνεπάρει το πάθος, ξεπερνά τα όρια και το ζει και το ευχαριστιέται χωρίς ενοχές για όσο κρατήσει. Ενίοτε, κολλάει στα τυχερά παιχνίδια γιατί έτσι η αδρεναλίνη του φτάνει στα ύψη. Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το πάθος του, όσο τον κρατάει στην… πρίζα, δεν το κόβει.

Λέοντας

Και το τρίτο ζώδιο της φωτιάς ο Λέοντας έχει θέση στη λίστα, δεδομένου ότι διαθέτει και φλογερό ταμπεραμέντο, και σταθερότητα στον εκάστοτε στόχο του. Ορμητικός όταν παθιαστεί με κάτι ή κάποιον βγάζει το λιοντάρι από μέσα του… και προσπαθεί  κατακτήσει τον στόχο του.

Ταύρος

Ο Ταύρος επίσης ενδίδει στα πάθη του, τρώει κολλήματα και δύσκολα ξεκολλάει. Απλά όταν ζορίζεται ή βλέπει ότι κάποιο πάθος του στοιχίζει περισσότερα απ’ όσα μπορεί να δώσει, θυμάται ότι είναι ζώδιο της γης και λειτουργεί με πρακτικό πνεύμα, βάζοντας φρένο στις επιθυμίες του.