Μήπως ανήκετε σε εκείνα τα ζώδια που δεν χαλάνε εύκολα την ζαχαρένια τους;

Κριός

Ο παρορμητικός και εγωκεντρικός Κριός δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει στο στοιχείο του όταν υπάρχει δράση, περιπέτεια, σασπένς και αλλαγές, ενώ δεν διστάζει να τα παίξει όλα για όλα, έστω και αν ξέρει ότι μπορεί να φάει το κεφάλι του! Το καλό είναι ότι μπορεί να διακρίνει τις ευκαιρίες! Σε περίπτωση που δεν του βγει η κάνει ότι μπορεί για να επανορθώσει, χωρίς όμως να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος εκτίμηση…

Ταύρος

Ο Ταύρος προτιμά να βαδίζει σε ασφαλή και σταθερά μονοπάτια και δεν θα ρισκάρει τα κεκτημένα του, ακόμη κι αν πρόκειται να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα φήμη και χρήματα. Θα προτιμήσει να λειτουργήσει μεθοδικά για να κατακτήσει τον στόχο του! Θα πάρει ρίσκο μόνο στα ερωτικά και αυτό θα συμβεί μονάχα αν ερωτοχτυπηθεί σφόδρα!

Δίδυμος

Λάτρης του καινούργιου ο Δίδυμος ενθουσιάζεται από τις αλλαγές πλεύσης στη ζωή και ρισκάρει εύκολα αφού θεωρεί ότι τα… παθήματα γίνονται μαθήματα. Είναι εκείνος που χθες τρώγατε μαζί και την επομένη χάθηκε επειδή αποφάσισε να… μεταναστεύσει σε άλλη ήπειρο και ο οποίος κάποια στιγμή στη ζωή του θα κάνει στροφή στην καριέρα του!

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός και συντηρητικός Καρκίνος θα κάνει την έκπληξη, επιβεβαιώνοντας τη ρήση που θέλει «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»,  για χάρη (ποιας άλλης;) της καρδιάς του! Σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού θα βρει την δύναμη που απαιτείται για να ακολουθήσει το ρεύμα των αλλαγών γύρω του και κάποιες φορές θα τις επιδιώξει και ο ίδιος.

Λέων

Δυναμικός και σταθερός ο Λέοντας προτιμά να βαδίζει σε γνώριμα και ασφαλή μονοπάτια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν ρισκάρει καθόλου ή ότι δεν θα λειτουργήσει απρόβλεπτα στην ζωή του.  Εάν τίθεται θέμα έρωτα και χρημάτων μην τον είδατε!

Παρθένος

Το ρίσκο δεν ταιριάζει στην Παρθένο ο οποίος θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη ζωή του, βάσει λεπτομερούς πλάνου δράσης, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης αποτυχίας, προκειμένου να την αντιμετωπίσει!

Ζυγός

Ο Ζυγός συχνά ακολουθεί το ρεύμα των αλλαγών που προετοιμάζουν άλλοι κατά το… όπου φυσάει ο άνεμος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ρισκάρει, ειδικά στον έρωτα, στα οικονομικά, αλλά και στα επαγγελματικά του, και τις περισσότερες φορές δικαιώνεται από τις επιλογές του, δεδομένου ότι ακόμη κι αν σε κάτι αποτύχει, βρίσκει πολύ εύκολα την τρόπο να γυρίσει την παρτίδα!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός επιδιώκει την ασφάλεια και τη σιγουριά, αλλά αγαπά και τις προκλήσεις, επειδή τον κάνουν να νιώθει ζωντανός! Έτσι εύκολα, ειδικά όταν είναι ερωτευμένος ή κάτι τον εξιτάρει πολύ θα πάρει τα ρίσκα του, θα αψηφήσει τον όποιο κίνδυνο, και θα παλέψει με πάθος για να επιτύχει τον στόχο του, κάτι που συνήθως θα του βγει σε καλό. Άλλωστε, ένας Σκορπιός ξαναγεννιέται και μέσα από τις στάχτες του!

Τοξότης

Λάτρης των εμπειριών ο Τοξότης ανήκει στα ζώδια που δεν μένει φρόνιμο. Θα υιοθετήσει κάθε αλλαγή που μπορείς να φανταστείς σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί έχει την λαχτάρα να βιώσει κάτι καινούριο! Έτσι ξαφνικά μπορεί να αλλάξει πόλη ή χώρα για έναν παθιασμένο έρωτα ή για μία επαγγελματική πρόταση, που του προσφέρει τη δυνατότητα καταξίωσης και υψηλών χρηματικών απολαβών και καθώς στέκεται και τυχερός μάλλον τελικά θα επιτύχει το στόχο τους και θα βγει κερδισμένος.

Αιγόκερως

Ο λογικός και συγκρατημένος Αιγόκερως μοιάζει στον τρόπο που λειτουργεί με την Παρθένο. Θα πάρει οποιοδήποτε ρίσκο, και θα υιοθετήσει κάποια αλλαγή,  αφού ψιλοκοσκινίσει τα πάντα και προνοήσει για τα πάντα!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος διακατέχεται από τη σπίθα για αλλαγή, και λειτουργεί απρόβλεπτα και ανατρεπτικά και ενίοτε βιαστικά, κάτι που το πληρώνει ακριβά, αλλά δεν πτοείται, αφού θεωρεί ότι κι αυτό είναι κομμάτι της ζωής και ταυτόχρονα ένα πολύτιμο μάθημα…

Ιχθύς

Ο Ιχθύς ανήκει στα ζώδια που θα αφεθεί στην περιπέτεια και στην αλλαγή εάν έχει ισχυρό κίνητρο, και κυρίως λόγους καρδιάς! Ακόμα και αν φάει τα μούτρα του γρήγορα θα το ξεπεράσει και θα σταθεί και πάλι στα πόδια του!