Υπάρχουν ζώδια που είναι τόσο ενθουσιώδη και παρορμητικά που μπορεί να παντρευτούν τον τύπο ή την τύπισσα που γνώρισαν μια ξέφρενη νύχτα στο Λας Βέγκας και την επόμενη μόλις μέρα να πάρουν διαζύγιο.

Τα ζώδια αυτά ενθουσιάζονται αμέσως και ξενερώνουν πανεύκολα.

Δεν κρίνουμε, αλλά μόνο τα  κατονομάζουμε.

Και όχι δεν πρόκειται για τα ζώδια του γνωστού παρορμητικού σταυρού δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους…

Δίδυμος

Με βασικό κίνητρο την προσωπική του καλοπέραση χωρίς να αισθάνεται ίχνος τύψεων θα δείξει σούπερ ενθουσιασμένος -και θα είναι- μαζί σου το πρώτο τέταρτο της γνωριμίας σας και πριν καλά καλά καταφέρεις να ξαναβρείς την ανάσα σου μετά τον οργασμό του one night stand σας θα έχει εξαφανιστεί από το οπτικό σου πεδίο.

Λέων

Εδώ έχουμε την ιδιάζουσα περίπτωση που κάποιος ενθουσιάζεται μονίμως με τον εαυτό του και ταυτόχρονα ξενερώνει με τους υπόλοιπους. Ο Λέων έχει βρει πολλούς και διάφορους τρόπους να αυτοαποθεώνεται κάνοντας hi five to himself ενώ όλοι οι άλλοι είναι πραγματικά μόνο αιτίες απογοήτευσης και τίποτε περισσότερο.

Toξότης

Ο Τοξότης κάθε ημέρα ερωτεύεται και κάποιον άλλον, αφού έχει την υπερδύναμη να ενθουσιάζεται πιο εύκολα από κάθε άλλο ζώδιο αλλά ταυτόχρονα και να αλλάζει γνώμη εξίσου αστραπιαία. Μην εφησυχάζεσαι επειδή την Παρασκευή ένας Τοξότης σου έκανε πρόταση γάμου. Τη Δευτέρα το πρωί το πιο πιθανό είναι να σε έχει ξεπεράσει ήδη

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: