Ο Άκης Πετρετζίκης πριν λίγες μέρες έγινε κουμπάρος και θέλησε να μοιραστεί το χαρμόσυνο μήνυμα με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους.

Στενή συνεργάτιδα του Άκη Πετρετζίκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της με τον διάσημο σεφ να εκτελεί καθήκοντα κουμπάρου.

Ο Ακης Πετρετζίκης δημοσίευσε ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram αναφερόμενος στους στενούς δεσμούς που τον ενώνουν με τη νύφη, τονίζοντας ότι «περάσαμε μαζί λύπες, αποτυχίες, στεναχώριες, αφραγκίες, μα πάντα ήταν εκεί».

Αναλυτικά ο Άκης Πετρετζίκης έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε:

«Η @maryroseandr είναι μαζί μου από την αρχή, από τότε που δεν υπήρχε το @kitchenlab_official και δουλεύαμε το site μου στο σπίτι μου.

Γραφείο της το σαλόνι μου, κουζίνα δοκιμών η κουζίνα του σπιτιού μου, και φωτογραφικό στούντιο το μπαλκόνι μου με κάμερα το κινητό μου. Περάσαμε μαζί λύπες, αποτυχίες, στεναχώριες, αφραγκίες, μα πάντα ήταν εκεί.

Βρίσκαμε τον τρόπο να ξεπερνάμε τα πάντα και μετά από 3 χρόνια μπορέσαμε να κάνουμε τα δικά μας γραφεία, με τις δικές τους δοκιμαστικές κουζίνες, και το δικό μας φωτογραφικό στούντιο! Τώρα πια έγινα και κουμπάρος της, για να με φάει στη μάπα μια ζωή!

Να ζήσετε! Σας αγαπώ και τους δύο!».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ο Άκης Πετρετζίκης:

View this post on Instagram

Η @maryroseandr είναι μαζί μου από την αρχή, από τότε που δεν υπήρχε το @kitchenlab_official και δουλεύαμε το site μου στο σπίτι μου. Γραφείο της το σαλόνι μου, κουζίνα δοκιμών η κουζίνα του σπιτιού μου, και φωτογραφικό στούντιο το μπαλκόνι μου με κάμερα το κινητό μου. Περάσαμε μαζί λύπες, αποτυχίες, στεναχώριες, αφραγκίες, μα πάντα ήταν εκεί. Βρίσκαμε τον τρόπο να ξεπερνάμε τα πάντα και μετά από 3 χρόνια μπορέσαμε να κάνουμε τα δικα μας γραφεία, με τις δικές τους δοκιμαστικές κουζίνες, και το δικό μας φωτογραφικό στούντιο! Τώρα πια έγινα και κουμπάρος της, για να με φάει στη μάπα μια ζωή! 😂😂😂 Να ζήσετε! Σας αγαπώ και τους δύο! ❤️

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) on