Κάποια στιγμή όλοι φτάνουν στα όριά τους και σταματάνε να προσπαθούν για τη σχέση τους. Το ζήτημα είναι πότε κάθε ζώδιο ξεχωριστά εκδηλώνει αυτήν την ανάγκη να μην προσπαθήσει άλλο.

Κριός

Όταν πρόκειται για τη γυναίκα που αγαπά, ο Κριός θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει την καρδιά της. Εκτός από ένα: δε θα περίμενε ποτέ. Δεν είναι ο τύπος που πιστεύει ότι ο υπομένων νικά. Ναι, θα δουλέψουν σκληρά για να κερδίσουν αυτό ου θέλουν, αλλά αν οι προσπάθειες τους δεν αποφέρουν καρπούς, κυνηγάνε νέες περιπέτειες.

 

Ταύρος

Τα Ταυράκια πιστεύουν στην αγάπη. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν θα αλλάξουν καθόλου για χάρη του συντρόφου τους. Είναι πιστοί στη σχέση τους, αλλά είναι πιστοί και στις αξίες τους. Είναι πολιτική; Είναι προτιμήσεις στη μουσική; Είναι ισχυρογνώμονες με τις απόψεις τους και δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να το αλλάξεις.

 

Δίδυμοι

Το ερώτημα στον Δίδυμο δεν είναι τι δεν θα έκανε για την αγάπη, αλλά τι θα έκανε. Ο Δίδυμος δύσκολα θα «νοικοκυρευτεί» για χάρη μιας αγάπης. Αυτό που του χρειάζεται είναι μία ατελείωτη περιπέτεια, η οποία δεν επιτυγχάνεται μέσα από τη ρουτίνα –εκτός κι αν τους κρύβεις το χαρτί της τουαλέτας ας πούμε-.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, από την άλλη μεριά, δεν θα εγκαταλείψει το βόλεμά του για χάρη σου. Έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο –και- με το σπίτι του. Θέλουν να έχουν μία βαση. Θα σου πουν να συγκατοικήσετε, να γνωρίσεις την περιοχή του, αλλά δεν θα την εγκαταλείψουν. Γενικά, έχε στο νου σου, ότι δεν είναι ο τύπος που θα τον πιάσεις από το χέρι και θα φύγετε για τα ξένα.

 

Λέων

Το ζώδιο με τη χρυσή καρδιά και την υπερβολική αυτοπεποίθηση θα κάνει τα πάντα γι’ αυτή που αγαπάει. Το πρόβλημα είναι αν σε αγαπάει. Αν δεν ακολουθείς τα στάνταρτ του, είναι πολύ πιθανό να σου δώσει να καταλάβεις ότι δεν είσαι εκλεκτή, ώστε να προχωρήσετε και οι δύο. Ούτε ο Πυγμαλίων σου θα γίνει.

 

Παρθένος

Αν έκανες τον Παρθένο να νιώσει ότι αποσπάται από τους στόχους του και τη ρουτίνα του, την έβαψες. Πάει, πέταξε, τον έχασες. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορεί να ανεχτεί, άρα και δεν θα προσπεράσει έτσι απλά. Αφήνεις τα πιάτα στο νεροχύτη; Έχεις κακές συνήθειες (που δεν έχει αυτός; Λυπάται, αλλά δεν είναι αυτός που θα σου λύσει τα προβλήματα.

Ζυγός

Τι έχουμε πει για το Ζυγό; Ότι είναι ένα από τα πιο δίκαια ζώδια. Και αν είσαι σύντροφός του, δεν εξαιρείσαι. Δεν θα πάρει το μέρος σου αν είσαι κάπου λάθος. Αυτό βεβαιώς, δεν είναι αρνητικό γιατί δεν θα σου πει ποτέ αυτό που θες να ακούσεις. Δεν πειράζει, γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι.

 

Σκορπιός

Τι περιμένεις να ακούσεις για τον Σκορπιό; Είναι τόσο προβλέψιμος σε αυτό τον τομέα. Προφανώς και ο Σκορπιός δεν θα συμβιβαζόταν με ένα μέτριο σεξ. Αν η σεξουαλική σας ζωή δεν έχει εξέλιξη, βελτίωση, πάθος και ερωτισμό, ο Σκορπιός θα γίνει καπνός.

 

Τοξότης

Ένα από τα ζώδια «Όπου φυσάει ο άνεμος πάω». Αν του κάτσει μια δουλειά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού θα πάει. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να πας, πάλι θα πάει. Από την άλλη όμως, ο Τοξότης θα σε στηρίξει στους στόχους και στα πλάνα σου, ακόμη και αν του κοστίσει η σχέση σας. Πιστεύει ότι οι προσωπικοί του στόχοι είναι η προτεραιότητά του και το ίδιο θα ήθελε να πιστεύεις και εσύ.

 

Αιγόκερως

Θέλει ξεκάθαρα πράγματα. Τα «Είναι περίπλοκο», «Έχουμε ανοιχτή σχέση» ή «Ας κάνουμε ένα διάλειμμα» δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο του. Θα κάνει πολλά για τον άνθρωπο που αγαπά, αλλά αν υπάρχει ομίχλη στο τοπίο, δεν θα κάτσει να χαλάσει τη ζαχαρένια του. Επίσης δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, ξέχνα τον.

 

Υδροχόος

Με τον Υδροχόο θα έχεις πρόβλημα μόνο αν είστε αντίθετων ιδεολογιών. Όχι σαν τον Ταύρο, τον Ταύρο δεν πρέπει να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις. Ο Υδροχόος θα συγκρουστεί μαζί σου για τις πεποιθήσεις του, αν οι δικές σου έρχονται σε αντίθεση με τις δικές του. Π.χ αν είναι υπέρ του γάμου και εσύ κατά, δεν θα μπορέσει να το ανεχτεί.

 

Ιχθείς

Τίποτα. Τίποτα δεν θα σταματούσε τον Ιχθύ από την αληθινή αγάπη. Το μόνο που ίσως να έβαζε βέτο, θα ήταν μία τεράστια αλλαγή στην προσωπικότητα του ανθρώπου που αγαπά. Όπως να αλλάξει σεξουαλικό προσανατολισμό ή θρησκεία. Δηλαδή να γίνει κάποιος άλλος.