Τα ζώδια έχουν κάποιες συνήθειες που δε μπορούν να αποχωριστούν όταν τα πιάνειο ο ψυχαναγκασμός τους. Κάθε ένα εκφράζεται διαφορετικά αλλά είναι ορισμένα που ξεφεύγουν τελείως.

Ιχθείς

Του Ιχθύ του αρέσει η τέχνη. Ίσως έχει κρεμάσει στο σπίτι του πίνακα που τον έχει ζωγραφίσει ο ίδιος σαν καλλιτεχνικό πνεύμα που είναι. Όχι να ‘ναι και στραβά κρεμασμένος. Άσε που νιώθει τύψεις ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός, αλλά ότι αυτός αρμενίζει στραβά.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος προκειμένου να αποφύγει τις ευθύνες του θα επιλέξει τα πιο χρονοβόρα χόμπι. Παζλ, ντόμινο κτλ. Αν πέσει και στραβά, ο Δίδυμος θα καταρρεύσει με τη σκέψη ότι τίποτα δεν κάνει σωστά.

Παρθένος

Δείξε στον Παρθένο αυτή την κινούμενη εικόνα και σε λίγα λεπτά θα τον βλέπεις να κλαίει στο μπάνιο σε εμβρυακή στάση ενώ προσπαθεί να καθαρίσει αόρατους λεκέδες.

Τοξότης

Είναι αρκετά προφανές γιατί ο Τοξότης δεν πρέπει να κοιτάει αυτήν την εικόνα. Είναι μία πόρτα που δεν ανοίγει και αν είναι δίπλα σου, αυτή τη στιγμή θέλει να βγει στο μπαλκόνι να πάρει λίγο αέρα.

Καρκίνος

Μπορεί να γκρινιάζει, μπορεί να σου φαίνεται σκληρός, στην πραγματικότητα όμως αυτή είναι η άμυνά του. Αν δει αυτό το κουτάβι, θα σκεφτεί πόσο πολύ θέλει να γυρίσει μπρούμυτα και μετά θα σκεφτεί το Χάτσικο.

Σκορπιός

«Καλά σοβαρά υπάρχει κόσμος που το κάνει αυτό;» είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί ο Σκορπιός μόλις δει αυτό και μόλις του γνωρίσεις έναν Παρθένο. Θέλει να πάρει και τις δύο σκούπες -πιο πολύ την μεγάλη γιατί πιστεύει ότι δεν χρειάζεται- και να τις κάψει.

Ζυγός

Ποιο τέρας το κάνει αυτό στην άμοιρη κοπέλα; Τα μαλλιά είναι βασικό στοιχείο της εμφάνισης, δεν μπορείς έτσι απλά να τα κουρεύεις, έκαναν πόσο καιρό να μακρύνουν και σίγουρα θα έχει χαλάσει πολλά λεφτά για να τα μακρύνει. Αυτές είναι οι σκέψεις του Ζυγού όταν βλέπει αυτήν την εικόνα και αν δεν μας πιστεύεις βάλε να δεις μαζί του το επεισόδιο που κουρεύουν τα μοντέλα στο Greece Next Top Model.

Κριός

Ο Κριός μολις κοιτάξει αυτήν την εικόνα θα ψάξει να δει σε ποιο επεισόδιο ανήκει αυτή η σκηνή και αν τελικά ανοίγουν στον καημένο τον Σέλντον. Δεν αντέχει να τον αγνοούν και ταυτίζεται απόλυτα με κάτι τέτοια.

Ταύρος

Θέλει τόσο πολύ να βοηθήσει αυτό το κοριτσάκι να φάει την πίτσα του. Συγκεκριμένα θέλει να βάλει το κομμάτι σε ένα πιάτο και να το κόψει σε μπουκίτσες. Αυτός είναι ο Ταύρος, κόβει σε μεριδούλες ακόμη και το χοιρινό καλαμάκι.

Αιγόκερως

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος (ειδικά λαγός) να ασχολείται συνέχεια με ένα πρόβλημα; Εμφανίζεται πρόβλημα, το λύνουμε, προχωράμε. Σταμάτα πια να το κάνεις αυτό λαγέ, σε παρακαλεί.

Λέων

Βάλε του να δει αυτό το gif και θα το κοιτάει για ώρες μέχρι να καταλάβει ακριβώς πώς γίνεται. Θα του γίνει εμμονή. Πρέπει να ξέρει. Και μετά πήγαινε τον στο μουσείο παραισθήσεων. Μόλις κατάφερες να κάνεις έναν Λέοντα εμμονικό.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει να τσακίσει την εικονιζόμενο γιατί του φαίνεται ένα εγωιστικό καθίκι που δεν συγχρονίζει τα παλαμάκιά του με τους υπόλοιπους θεατές. Αν τον είχε δίπλα του στο σινεμά θα του έπιανε τα χέρια για να σταματήσει. Εντάξει, δεν θα τα έπιανε, αλλά θα το σκεφτόταν πολύ έντονα.