Η εμπιστοσύνη δύσκολα κατακτιέται και εύκολα χάνεται. Ωστόσο για κάποια ζώδια είναι… άγνωστη λέξη. Αυτά είναι τα ζώδια που δεν κάνει να εμπιστεύεστε για κανέναν λόγο, διότι κάποια στιγμή θα σας τη φέρουν.

Δίδυμοι

Φύλαγε τα ρούχα σου… Ο Δίδυμος μπορεί να είναι ο πιο έμπιστος άνθρωπος στις φιλικές, οικογενειακές και επαγγελματικές του σχέσεις. Στις ερωτικές του σχέσεις όμως έχει ένα θεματάκι… Μπορεί να μην θέλει σκόπιμα να κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχεις για το άτομο του, όμως η ανάλαφρη και ανώριμη τακτική του στην ερωτική του ζωή, τον οδηγούν σε λάθη.

Καρκίνος

Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για όλες τις σχέσεις του Καρκίνου. Ωστόσο, αφενός δύσκολα καταφέρνει να χαλαρώσει συναισθηματικά και να περιορίσει τις καχυποψίες του, αφετέρου ο φόβος της απόρριψης, της προδοσίας αλλά και της απάτης, από βιώματα που είχε στο παρελθόν του, δεν τον αφήνουν να εμπιστευτεί εξολοκλήρου το άτομο που έχει στο πλάι του. Δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη αν του αφήσεις συναισθηματικά κενά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό! Σε ό,τι αφορά εσένα θα έπρεπε να προβληματιστείς αν όντως εμπιστεύεσαι έναν Σκορπιό. Αυτό το ζώδιο έχει πάντα μια κρυφή, μυστική πλευρά την οποία και δεν θα ανακαλύψεις. Αν δεν τον ευχαριστείς, δεν τον ικανοποιείς ή δεν του αφοσιώνεσαι ακριβώς όπως επιθυμεί, τότε η εμπιστοσύνη είναι ανέφικτη!

Υδροχόος

Η απάντηση που μπορεί να δώσει κάποιος στο ερώτημα «μπορείς να εμπιστευτείς έναν Υδροχόο;» είναι «εξαρτάται». Δεν θα θελήσει σκόπιμα να σε ξεγελάσει, να σε προδώσει ή να πληγώσει τα αισθήματά σου, όμως η εκρηκτική, ανατρεπτική και απρόβλεπτη στάση του, πολλές φορές μπορεί να σου κλονίσει την εμπιστοσύνη που τρέφεις για αυτόν. Καλύτερα, τήρησε αποστάσεις και μην τα παίρνεις όλα όσα λέει της μετρητοίς.

Ιχθείς

Με τους Ιχθύες μπορεί να την πατήσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι άνθρωπος που ακολουθεί πάντα τα μονοπάτια της καρδιάς του. Σε κάθε κίνηση, πράξη, λέξη ή απόφαση υπάρχει συναίσθημα… Ακόμη όμως κι αν δίνει αιώνιους όρκους αγάπης, ξαφνικά μία μέρα μπορεί να κάνει μία στροφή 180 μοιρών γιατί πολύ απλά ένας νέος έρωτας του χτύπησε την πόρτα.