Είναι μια γυναίκα αισιόδοξη, χαμογελαστή, ειλικρινής, ξεχνάει γρήγορα και γίνεται η καλύτερη φίλη. Αγαπάει τα παιδιά της και βοηθάει πολύ τα εγγόνια της. Αντιπαθεί τους καβγάδες και δεν ανακατεύεται αρκεί να μην την αμφισβητήσετε και την προσβάλλετε.

Είναι κεφάτη, δραστήρια, κοινωνική και κρατά φιλικές σχέσεις. Επειδή δεν έχει πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις όπως αν ήταν κάποιο ζώδιο του νερού, αναλύει τα πράγματα με λογική και αισιοδοξία.

Πώς εκφράζεται;

Κάνει τη ζωή της και δεν ενοχλεί με επισκέψεις και τηλέφωνα. Εμφανίζεται από το πουθενά, χαρούμενη και αισιόδοξη και δίνει χαρά στο ζευγάρι.. Είναι μοντέρνα, ενημερωμένη και μαζί της, μπορείς να μάθεις και να συζητήσεις πολλά.

Ασχολείται με τα εγγόνια της, τη μόρφωσή τους, το παιχνίδι τους, τα βοηθάει και τους κάνει δώρα. Αγαπά τα ταξίδια και δεν κρατάει κακία ακόμα και αν τσακωθείτε. Νιώθετε άνετα μαζί της, έχει μεταφυσικές ανησυχίες, μιλά για αστρολογία, χαρτιά και ερωτικά που μπορεί να σε σοκάρουν. Δεν επεμβαίνει στην ζωή των παιδιών της. Συμβουλή: Αν παραβλέψετε το γεγονός ότι το παίζει λίγο ότι τα ξέρει όλα, εύκολα  μπορείτε να τα πάτε καλά μαζί της.

Κοινωνική

Επειδή ακριβώς είναι Τοξότης, δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από κοινωνική. Αγάπαει να αγαπιέται και να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος μίας παρέας και γενικά μίας ανθρώπινης αλληλεπίδρασης.

Σέβεται τον ατομικό χρόνο και χώρο του κάθε ατόμου γιατί φυσικά είναι εντελώς ανεξάρτητη. Είναι αρκετά πολυάσχολη για να ασχοληθεί με το ζευγάρι και για αυτό δε γκρινιάζει, δεν επεμβαίνει πολύ κλπ. Πάντα στα σχέδιά της θα ρωτήσει τον γιο της που είναι με τη γυναίκα του, αν θέλουν κι αυτοί να την ακολουθήσουν.

Γενικότερα δεν είναι η στερεοτυπική πεθερά που έχουν όλοι στο μυαλό τους. Μπορεί φυσικά συχνά πυκνά να συμπεριφέρεται σαν τυπική μητέρα σχετικά με το φαγητό, τα ρούχα κλπ. Κατά βάση όμως είναι σα φίλη και οικογένεια για εκείνη που θα την έχει πεθερά της.