Όλοι κλαίμε κάποτε, ή κάθε μέρα, ή έστω γενικά κλαίμε. Κάποια από τα ζώδια όμως κλαίνε τόσο εύκολα που κυριολεκτικά σχεδόν ό,τι και να τους πεις θα τα κάνει να κλάψει. Καλά όχι και ό,τι αλλά κατάλαβες.

Ιχθείς

Είναι τόσο ευαίσθητα και γλυκά άτομα που όταν τους χαλάς το όνειρο και το ροζ συννεφάκι στεναχωριούνται και κλαίνε. Δεν το κάνουν από χειρισμό αλλά γιατί πληγώνονται πολύ εύκολα τα συναισθήματά τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο άλλος να φοβάται να μιλήσει στο τέλος μήπως και στεναχωρήσει τον Ιχθύ. Πρέπει λίγο αυτό το ζώδιο να χαλαρώσει λίγο και να μην τα παίρνει όλα τόσο βαριά. Να μάθει να αντιμετωπίζει την πραγματικότητα όποια κι αν είναι αυτή.

Καρκίνος

Ε μα φυσικά και κλαίει εύκολα. Σε αντίθεση με τον Ιχθύ, ο Καρκίνος θα βάλει τα κλάματα όταν τον νευριάσεις πολύ. Θα κλάψει επίσης όταν νιώσει ότι γίνεται αδικία απέναντί του και προκειμένου να μην τον πιάσει υστερία, ξεσπάει έτσι.

Θα κλάψει αρκετά όταν τον πληγώσουν ή όταν του πούνε ψέματα και φτάσουν την εμπιστοσύνη του στα όριά της. Γενικά αντέχει την αλήθεια είτε αυτή είναι σκληρή είτε δεν είναι άσχημη, αλλά το ψέμα μπορεί να τον τρελάνει.

Λέων

Θα κλάψει για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον γιατί του διέλυσες την περηφάνια και τον έκανες «ρόμπα» μπροστά στην παρέα του. Δεύτερον γιατί είναι χειριστικός όσο δε μπορείς να φανταστείς. Πρώτα από όλα επειδή θέλει να δείχνει πάντα ο σίγουρος της παρέας, το κέντρο της παρέας, το να του κάνεις παράπονα λέγοντας αλήθειες και να τον «ξεσκεπάσεις» μπροστά σε όλους τον εκθέτει εγωιστικά.

Επιπλέον, επειδή είναι και πολύ περήφανο ζώδιο, για να σε έχει θα σκεφτεί ένα σωρό πράγματα. Θα κλάψει για να σου δείξει ότι σε θέλει πολύ, θα σου πει ότι έκλαιγε γιατί του έλειπες. Γενικά το κλάμα του είναι κατά βάση ένα ψυχολογικό εργαλείο για να κερδίσει και να έχει αυτά που θέλει εκείνος.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: