Η οικογένεια των ζωδίων της Γης είναι ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως. Τα χαρακτηριστικά τους είναι η πραγματικότητα και η γήινη συμπεριφορά. Ζουν στο τώρα και την πραγματικότητα, τους ενδιαφέρει η αλήθεια, η λογική και τα επιχειρήματα.

Σε αντίθεση με τα ζώδια του νερού φερειπείν που έχουν πάντα ένα ροζ συννεφάκι στο μυαλό τους που βρέχει συναισθήματα. Ωστόσο τα συγκεκριμένα 3 ζώδια έχουν την «κοινή λογική» σε στιγμές που άλλοι την ψάχνουν και δεν τη βρίσκουν.

Χαρακτηριστικά

Δεν ζουν στα σύννεφα και είναι η επιτομή του ορθολογισμού, μπορούν να έχουν ένα πρόγραμμα στην ζωή τους και φροντίζουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Έχουν υπομονή και καρτερία και βάζουν στόχους και μεγαλόπνοα πλάνα.

Στα εργασιακά είναι παθιασμένοι και άψογοι επαγγελματίες. Σπανίως κάνουν λάθη και είναι συγκεντρωμένοι. Αγαπούν την καριέρα και επιθυμούν να αναρριχηθούν στην επαγγελματική βαθμίδα.

Η Γη είναι στέρεο στοιχείο, πραγματικό. Τα ζώδια αυτά θέλουν πράγματα χειροπιαστά και συγκεκριμένα, για αυτό άλλωστε έχουν δικό τους πρόγραμμα και θέλουν όλα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο. Ο Ταύρος είναι η δημιουργία και η καλοπέραση, ο Παρθένος η εργατικότητα και η λογική, ενώ ο Αιγόκερως είναι η ισορροπία ανάμεσα τον υλικό και πνευματικό κόσμο.

Γιατί είναι απαραίτητα;

Γιατί σε έναν κόσμο που θα απουσίαζε η περισσότερη λογική και θα κυριαρχούσε το συναίσθημα, τα πράγματα θα ήταν εντελώς ανοργάνωτα. Καλό είναι να υπάρχει ισορροπία και όχι μόνο το άκρο του συναισθήματος και το άκρο της λογικής.

Δεν είμαστε άλλωστε ούτε TV Show δράματος, ούτε ρομπότ.  Η αλληλεπίδραση άλλωστε με τον Ταύρο, τον Παρθένο και τον Αιγόκερω προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία. Δίνεται η ευκαιρία στο άτομο να έρθει σε επαφή με την αλήθεια των πραγμάτων. Μαθαίνει τι σημαίνει υπομονή, επιμονή και αναλυτική σκέψη μέσα από συζητήσεις που κάνει μαζί τους. Εν ολίγοις όλα τα στοιχεία όταν ανταλλάσσουν συμπεριφορές και τρόπο σκέψης προσφέρουν κάτι το θετικό.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: