Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια είναι τόσο εκνευριστικά που όταν έχουν δέκατα δεν πρέπει να τα κάνεις παρέα. Κάποια αντιδρούν λες και βίωσαν πόλεμο και κάποια άλλα συνεχίζουν την καθημερινότητά τους σα να μην έγινε κάτι.

Κριός

Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Έχει προσηλωθεί στη δουλειά του οπότε δεν τον σταματάνε ούτε τα δέκατα, ούτε ο πυρετός.

Ταύρος

Είναι λίγο drama queen. Δηλαδή αντιδρά λες και έχει 40 πυρετό και θέλει την αγκαλιά της μάνας του η της γυναίκας του.

 

Δίδυμοι

Αν είναι να βγούνε βόλτα είναι περδίκια. Αν όμως κλειστούν μέσα και δεν πάνε πουθενά, γίνονται ακόμη χειρότερα και γκρινιάζουν.

Καρκίνος

Δεν έχει υπερβολικές αντιδράσεις. Απλά φωνάζει ότι γερνάει, ότι αυτές είναι οι χειρότερες στιγμές της ζωής του κλπ. Ηρέμησε Καρκίνε!

 

Λέων

Ενώ γενικά είναι τάχα δήθεν περήφανος και εγωιστής ταυτόχρονα όταν έχει δέκατα αντιδρά λες και είναι έτοιμος για χειρουργείο.

Παρθένος

Όταν είναι άρρωστος απλά δεν πολυμιλάει. Του αρέσει να είναι ξαπλωμένος συνέχεια σε ένα κινητό και να μην κάνει απολύτως τίποτα.

Ζυγός

Σιχαίνεται τα πάντα. Επειδή θέλει όλα να έχουν μία ισορροπία και αρμονία, τα δέκατα των αποδυναμώνουν σε σημείο να νευριάζει.

 

Σκορπιός

Κάνει λες και βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση για χρόνια. Κλαίγεται. Σιγά ρε Σκορπιέ. Χαλάρωσε. 37 και κάτι έχεις δεν έχεις 41.

Τοξότης

Δεν αντέχει το γεγονός ότι είναι άρρωστος γιατί δε μπορεί να βγει έξω και να κάνει τις δραστηριότητες που πάντα κάνει.

Αιγόκερως

Δε λέει πολλά. Δε μιλάει καν. Δεν κάνει πολλά. Κάθεται εκεί στη γωνία του και βλέπει σειρές και ταινίες για να περάσει η ώρα του.

Υδροχόος

Προσπαθεί να βρει κάτι για να ξεχαστεί. Ή θα κάνει κάτι σχετικό με τη δουλειά του, ή θα προσπαθήσει να βγει βόλτα για να ξεχαστεί.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι η μεγαλύτερη drama queen. Δεν παίζει να χαλαρώσει λίγο, απλά θα κλαίγεται όλη την ώρα ότι δεν είναι καλά και δεν είναι καλά.