Είναι τα αντίθετα ζώδια. Αυτή η αντίθεση όμως φέρνει τρομερή χημεία ως επακόλουθο μεταξύ τους. Διαφέρουν στο πώς μιλάνε και στο πώς συμπεριφέρονται. Για να δούμε όμως γιατί τα πάνε πολύ καλά.

Επικοινωνία

Επειδή ο Καρκίνος είναι φύσει συναισθηματικό πλάσμα και βλέπει γύρω του τα πράγματα με συναίσθημα παρά με λογική και κουτάκια, συμπληρώνει τον Αιγόκερω. Τι σημαίνει αυτό; Ο Αιγόκερως έχοντας μία πιο κυνική προσέγγιση και αποτύπωση της πραγματικότητας, νιώθει μεγάλη ικανοποίηση να αλληλεπιδρά με τη συναισθηματική νοημοσύνη του Καρκίνου.

Εκεί που ο Αιγόκερως βλέπει αλλήλεπίδραση ο Καρκίνος βλέπει σχέση. Εκεί που βλέπει υποχρεώσεις ο Καρκίνος βλέπει πράγματα για να κάνει να περάσει την ώρα του δημιουργικά. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα του θα κάνει τον Καρκίνο πολλές φορές να λυγίσει. Αυτό σημαίνει πως θέλει ναι μεν την αλήθεια αλλά τον επηρεάζει ο τρόπος που αυτή ειπώνεται.

Κρεβάτι

Το σεξ είναι τέλειο. Έχει τη δημιουργικότητα και τον αυθορμητισμό του Καρκίνου ενώ ταυτόχρονα ο Αιγόκερως νιώθει την ασφάλεια των συναισθημάτων που του προσφέρει ο Καρκίνος.

Επειδή ο Αιγόκερως έχει μάθει όλη του τη ζωή να είναι «ψυχρός», ο Καρκίνος τον ερεθίζει περισσότερο στο εγκεφαλικό και στο συναισθηματικό κομμάτι. Βέβαια η πιο «υποτακτική» πλευρά του Καρκίνου ικανοποιείται στο 100 τοις εκατό από τον Αιγόκερω που θέλει να έχει το πάνω χέρι.

Σχέση

Η σχέση θα είναι ενδιαφέρουσα λόγω των διαφορετικών προσεγγίσεων και συμπεριφορών που παρουσιάζουν και τα 2 ζώδια. Ο Αιγόκερως θα κάνει τον Καρκίνο να συμπεριφέρεται πιο ώριμα και πιο ρεαλιστικά. Από την άλλη ο Καρκίνος θα ενισχύσει τα συναισθηματικά αντανακλαστικά του άλλου.

Το ζήτημα είναι ότι κανένας τους δε θα βαρεθεί σχεδόν ποτέ. Πάντα θα έχουν πράγματα να κάνουν και να οργανώσουν. Οι συμβουλές που θα δίνει ο Αιγόκερως στον Καρκίνο θα είναι αρκετά χρήσιμες όταν εκείνος χάνει την αρμονία του. Τα συναισθήματά τους και το παθιασμένο σεξ θα τους κρατήσουν μαζί για καιρό.