Είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, με στοιχείο του το νερό. Το πάθος του και η ζήλια του όταν ερωτεύεται είναι στον υπερθετικό βαθμό. Το σεξ με τον Σκορπιό είναι τρομερή εμπειρία. Ταιριάζει πολύ με τον Καρκίνο ,τους Ιχθείς, τους Παρθένους και τον Αιγόκερω.

 

Ερεθίζεται πανεύκολα

Είναι εύκολο να τον ερεθίσεις καθώς είναι παθιασμένος από μόνος του. Δε θέλει πολλή προσπάθεια δηλαδή. Λατρεύει πάντως να τον φιλάς. Είναι έτοιμος για σεξ άπαξ και τον φιλήσεις. Δε χρειάζεσαι πολλά για να τον ερεθίσεις.

Μια λάγνα ματιά, μια σέξι φωνή μπορεί εύκολα να τον ανάψει. Φίλα τον στον λαιμό και μίλα του ψιθυριστά στο αυτί. Αυτά μπορούν να τον απογειώσουν. Επειδή θέλει να έχει τον έλεγχο, μπορεί να ξεφύγει λίγο με δεσίματα, παιχνίδια εξουσίας ή ρόλους γενικότερα. Στο πιο χαλαρό, δαγκωνιές και γρατζουνιές στην πλάτη τον διεγείρουν αρκετά.

Λατρεύει τον στοματικό έρωτα και τα προκαταρκτικά. Το στοματικό, όπως και το πρωκτικό σεξ τον διεγείρουν αρκετά. Το κίνητρό του δεν είναι να προκαλέσει πόνο, αλλά η εναλλαγή πάθους, δύναμης και εξουσίας κατά την ερωτική πράξ

 

Συμπέρασμα

 

Ανεξάρτητα πάντως από το οτιδήποτε και τα δύο φύλα έχουν μια αυξημένη λίμπιντο και θέλουν να δίνουν και να παίρνουν ευχαρίστηση. Η ποικιλία σε στάσεις είναι ο χρυσός του κανόνας κι αν τον εκπλήξεις παρουσιάζοντάς του κάτι διαφορετικό στο σεξ, αυτό σίγουρα θα μετρήσει υπέρ σου.

Τα προκαταρκτικά και το παιχνίδι είναι σημαντικά κυρίως αυτό της… γάτας με το ποντίκι, γιατί επιδιώκει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης, ακόμα και στο κρεβάτι. Πάντως, είναι απαιτητικός και δύσκολος στην ικανοποίησή του εραστής, αφού στοχεύει στο απόλυτο.

Από διάρκεια όμως… σπάει τα κοντέρ, καθώς μπορεί να κάνει σεξ όλη νύχτα και μάλιστα κάθε φορά θα είναι πιο έντονη από την προηγούμενη. Βέβαια, τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες του ζωδίου  περισσότερο το σκέφτονται από ό, τι το κάνουν.

Φαντάζονται στάσεις, κάνουν «βρώμικες» συζητήσεις και λατρεύουν τα πονηρά αστεία και υπονοούμενα. Οπότε, πριν βρεθείς στην κρεβατοκάμαρα, πες του τι θα επιθυμούσες πολύ να του κάνεις.

AdTech Ad