Υλικά για 4 μερίδες:

5 μεγάλα αυγά (από τα 4 κρατήστε μόνο τα ασπράδια)
¼ κιλό φέτα
1 μικρό κρεμμυδάκι
2 σέλερι (μέτριο μέγεθος)
2κ.σ. μαγιονέζα
1φλ. τσαγιού κρουτόν
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Βάλτε τα αυγά σε μία κατσαρόλα με μπόλικο νερό μέχρι να βράσουν και να σφίξουν.
2. Αφού κρυώσουν, καθαρίστε τα και κόψτε τα σε μικρά κομματάκια. Ψιλοκόψτε το σέλερι και το κρεμμυδάκι. Τρίψτε την φέτα έπειτα με το χέρι.
3. Σε ένα μπολ προσθέστε όλα τα υλικά και ανακατέψτε καλά.
4. Μπορείτε να σερβίρετε αμέσως ή να αφήσετε τη σαλάτα σας για λίγο στο ψυγείο για να την απολαύσετε δροσερή.

Δείτε επίσης: