Η Βίκυ Καγιά χαλαρώνει στις αγκαλιές των παιδιών της.

View this post on Instagram

It’s a @shoppingstartv affair!💁🏼‍♀️🤩⭐️🌟#fashionexpert #lovemyjob #fridayfinale ❤️

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

Η Βίκυ Καγιά εκτός από πολύ επιτυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια, είναι και μια πολύ τρυφερή μανούλα!

Αν και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, από όπου ενημερώνει τους θαυμαστές της για τα επαγγελματικά της πρότζεκτ και μοιράζεται μαζί τους ορισμένες όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά της, είναι πολύ συγκρατημένη με τις δημοσιεύσεις που περιλαμβάνουν τα παιδάκια της, την τετράχρονη Μπιάνκα και τον ενός έτους Κάρολο.

Για να τα προστατέψει από την έκθεση, η εκθαμβωτική παρουσιάστρια του GNTM φροντίζει πάντα να προσθέτει στις φωτογραφίες τους κάποιου είδους εικόνα που καμουφλάρει τα χαρακτηριστικά τους ή να τα φωτογραφίζει από αρκετή απόσταση ώστε να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμα.

Η τελευταία της ανάρτηση, όμως, μας επέτρεψε να δούμε λίγο καλύτερα από ό,τι συνήθως τη μικρή Μπιάνκα, για να καταλήξουμε ομόφωνα ότι είναι ολόιδια με τη μαμά της!

View this post on Instagram

Take your daughter to work 👩‍❤️‍👩 🌟💖#ParentsDay #MotherAndDaughter #MotivaFashion #TrussardiJeans

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο η μικρή Μπιάνκα ποζάρει μαζί με το μπαμπά της, Ηλία Κρασσά, ενώ ετοιμάζονται να επιδοθούν μαζί σε θαλάσσια σπορ. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά σχολιάζει τα κοινά ενδιαφέροντά τους λέγοντας «Like father, like daughter». Ό,τι όμως και αν έχει πάρει από το χαρακτήρα του μπαμπά της, όλοι μπορούμε να δούμε ότι εξωτερικά είναι «φωτοτυπία» της μητέρας της!

Τα οικογενειακά Χριστούγεννα

Τώρα που τελείωσε το GNTM η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκουραστεί. Απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές μαζί με τον σύζυγο της και τα δύο της παιδιά.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

🎄✨🥰Merry happy healthy Christmas! #familyiseverything #christmas2019 🌟⭐️

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on