Ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Ρομαντικός και γλυκός, θα κάνει σεξ με πάθος και θα βρίσκει πάντα τρόπους να μη βαρεθεί ποτέ ο σύντροφός του. Ο Καρκίνος είθισται να έχει και κάποια φετίχ που όταν νιώσει άνετα από το ταίρι του τα συζητάει πολύ ελεύθερα.

Είναι «εγκαφαλικός»

Το θέμα με τον Καρκίνο είναι ότι για να κάνει σεξ πρέπει να ερεθιστεί εγκεφαλικά. Δεν είναι ζώδιο που λειτουργεί σωματικά και καθόλου πέρα από αυτό. Θέλει συναίσθημα, θέλει φροντίδα, ενδιαφέρον, προσοχή, φλερτ, έρωτα.

Αν δεν υπάρχει κάποια ευαισθησία στο μεταξύ σας μην περιμένεις να κάνετε σεξ. Αν όμως του δείξεις συναίσθημα θα κάνεις ένα από τα καλύτερα «κρεβάτια» στη ζωή σου. Μετά πιθανόν να τον έχεις για σύντροφο λόγω και των υψηλών δυνατοτήτων του εκεί. Θα λατρέψετε το σεξ μαζί του καθώς θα σας κάνει να νιώσετε το κέντρο του σύμπαντος.

Ερεθίζεται όταν..

Για αρχή θέλει να είναι χαλαρός και ήρεμος επειδή η διάθεσή του αλλάζει συνέχεια. Όντας ζώδιο του νερού, το υγρό στοιχείο είναι αρκετά ερεθιστικό για τον Καρκίνο. Μια βόλτα στην παραλία το βράδυ θα του δημιουργήσει αρκετές φαντασιώσεις, το ίδιο και ένα μπάνιο για δύο.

Τα χάδια και τα φιλιά πρέπει να είναι άφθονα για να μπουν στο κλίμα, να χαλαρώσουν και να αφεθούν. Ούτε ο άντρας, ούτε η γυναίκα Καρκίνος είναι απαιτητικοί, παρ’ όλα αυτά απεχθάνονται την παραμικρή πίεση. Υπόψη ότι, επειδή έχουν ανασφάλεια, εκνευρίζονται με την πλάκα ή την επίκριση της απόδοσής τους. Η αντοχή τους δεν είναι στάνταρ, πολλοί όμως μπορούν να κάνουν σεξ όλη τη νύχτα..

Διεγείρεται από τα φιλιά στον λαιμό, τρίψιμο των θηλών και από την επαφή με το στήθος. Είναι φοβερά αισθαντικό ζώδιο και για αυτό άλλωστε δεν εμπιστεύεται εύκολα. Πάντως άμα προσπαθήσεις να τον φλερτάρεις να ξέρεις θα ερεθίζεται χωρίς όριο και θα θέλει να σε κάνει δικό του ή δική του με κάθε ευκαιρία.