Ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου κατάφερε να μας συγκινήσει με την ανάρτηση του!

View this post on Instagram

Hello Hollywood! #newexperience by @goat5.6

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, αλλά και το ιδιαίτερη σχέση με τον πάτερα του. Φέτος έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια του και μαζί περνούν τις εορταστικές ημέρες.

Αυτή η γυναίκα είναι η αδερφή της μητέρας μου, η νονά μου!

«Τα Χριστούγεννα είναι για την οικογένεια! Αυτή η γυναίκα είναι η αδερφή της μητέρας μου, η νονά μου! Πνευματική μου μητέρα. Υπηρέτησε τον ρόλο της στο έπακρον. Όταν πέθανε η μητέρα μου, με πήρε στο σπίτι της, στην Αγγλία, και κρατώντας με από το χέρι με πήγε στο Κολλέγιο που ήθελα. Μπροστά από την διευθύντρια της σχολής μου είπε «στην ζωή σου να κάνεις αυτό που αγαπάς, που θα ξυπνάς το πρωί και δεν θα σκέφτεσαι ότι πας στην δουλειά», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

View this post on Instagram

Φτιάχνοντας Γαλακτομπούρεκα με την αδερφούλα μου @xenia_79

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on

«Τα χρόνια εκείνα έβλεπα τον κόσμο σαν ζούγκλα… «Το λιοντάρι αν το κοιτάς στα μάτια με καθαρή ψυχή δεν θα σε πειράξει ποτέ» μου είπε, και με έσπρωξε να βγω μόνος μου, να βρω τον τρόπο να κυκλοφορήσω και από παιδάκι να ενηλικιωθώ. Από τότε είναι το σημείο αναφοράς μου! Η νονά μου, η δεύτερη μου μάνα», αυτά ήταν τα συγκινητικά λόγια του Γεωργίου.

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Τα Χριστούγεννα είναι για την οικογένεια!! Αυτή η γυναίκα είναι η αδερφή της μητέρας μου, η νονά μου! Πνευματική μου μητέρα. Υπηρέτησε τον ρόλο της στο έπακρον. Όταν πέθανε η μητέρα μου, με πήρε στο σπίτι της, στην Αγγλία, και κρατώντας με από το χέρι με πήγε στο Κολλέγιο που ήθελα. Μπροστά από την διευθύντρια της σχολής μου είπε «στην ζωή σου να κάνεις αυτό που αγαπάς, που θα ξυπνάς το πρωί και δεν θα σκέφτεσαι ότι πας στην δουλειά».. τα χρόνια εκείνα έβλεπα τον κόσμο σαν ζούγκλα… «το λιοντάρι αν το κοιτάς στα μάτια με καθαρή ψυχή δεν θα σε πειράξει ποτέ» μου είπε, και με έσπρωξε να βγω μόνος μου, να βρω τον τρόπο να κυκλοφορήσω και από παιδάκι να ενηλικιωθώ. Από τότε είναι το σημείο αναφοράς μου! Η νονά μου, η δεύτερη μου μάνα.

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on